[ X ]
[ X ]
FRESH
Ce mănâncă Jennifer Lopez de arată atât de bine! Iată dieta zilnică ...
Cadou cu MARE ÎNCĂRCĂTURĂ EMOȚIONALĂ! Iată ce a primit Irina Rimes ...
Maia Sandu, despre CĂSĂTORIE și COPII: „Deja demult nu mă mai întreabă ...
Regina Letizia a purtat o piesă pe care ţi-o permiţi şi tu, la o întâlnire ...

Fotografii aniversare cu Prinţul George, care a împlinit 6 ani!

Imaginile publicate de Palatul Kensington sunt realizate de însăşi Ducesa de Cambridge!

Weekend aniversar pentru familia regală a Marii Britanii! Prinţul George, primul moştenitor al Prinţului William şi al Ducesei Catherine împlineşte astăzi 6 ani.

Pentru a marca evenimentul, Casa Regală a pus la dispoziţie trei fotografii, realizate chiar de mama prinţului în grădinile de la palatul Kensington din Londra, reşedinţa oficială a Ducilor de Cambridge, şi îl arată pe George râzând şi zâmbind. Instantaneele sunt cu atât mai candide cu cât, în ciuda faptului că micului prinţ îi lipseşte un dinte, părinţii au decis să le facă publice, demonstrând încă o dată că sunt o familie normală şi că până şi familia regală înţelege să renunţe la unele rigidităţi.

Născut pe 22 iulie 2013, Prinţul George este fiul cel mare al prinţului William şi al ducesei Catherine de Cambridge, fiind al treilea în ordinea de succesiune la tronul Marii Britanii, după tatăl său, prinţul William, şi bunicul său, prinţul moştenitor Charles.

Ducii de Cambridge, care s-au căsătorit în aprilie 2011, mai au doi copii, pe Prinţesa Charlotte (4) şi pe Prinţul Louis (1).

okmagazine.ro


IUL 22, 2019 INAPOI LA ARHIVA


COMENTARII

SONDAJ SHOK

Cine este cel mai sexy model din Moldova?

View Results

Loading ... Loading ...