[ X ]
[ X ]
FRESH
Izolarea în familia Măruţă! Ce activităţi fac Andra şi Cătălin cu ...
Anunțul „Cricova” privind SPARKLING PARTY 2020: „La moment este mai ...
Așa mamă, așa fiică! Prezentatoarea TV, Daniela Ciocanu, și mama sa ...
Secrete de alcov! Tactica pe care a abordat-o Angelina Jolie pentru ...

Fotografii inedite cu Prinţul Louis al Marii Britanii. La doar un an merge în picioare şi e copia fratelui său mai mare! FOTO//

Ducesa de Cambridge a creat un loc recreaţional – Chelsea Flower Show Garden – unde familiile cu copii pot merge pentru a-i învăţa pe cei mici cum să trăiască în comuniune cu natura.

După cum era de aşteptat, cei care au beneficiat de această grădină din inima Marii Britani au fost cei trei vlăstari regali. În fotografiile oficiale, făcute publice pe conturile lor de pe reţelele de socializare, cei trei prinţi apar distrându-se în natură, asemenea oricăror altor copii.

O ipostază inedită este cea care ni-l arată pe Prinţul Louis, mezinul Ducilor de Cambridge, în picioare, făcând primii paşi. Pesemne, preococe, Louis deja merge, iar părinţii lui sunt mereu cu ochii pe el.

Cât despre înfăţişare, Prinţul Louis pare geamănul fratelui său mai mare, George. La doar un an, îi seamănă perfect, dacă e să ne uităm pe fotografiile vechi cu primul vlăstar regal al Ducilor de Cambridge.

okmagazine.ro


MAI 20, 2019 INAPOI LA ARHIVA


COMENTARII

SONDAJ SHOK

Cine este cel mai sexy model din Moldova?

View Results

Loading ... Loading ...