[ X ]
[ X ]
FRESH
Interpreta Corina Țepeș – ACUZATĂ CĂ AR FI OTRĂVIT maidanezul care ...
Megan Fox își încurajează fiul să poarte rochii
Au crescut și aleg MÂNCAREA SĂNĂTOASĂ! Interpretă: Una își ia la școală ...
Alina Zotea – prima dată, NAȘĂ! Uite CUM S-A ÎMBRĂCAT fosta deputată ...

Frumoasa Hilary Duff are un secret ”murdar”. Nu multe femei ar destăinui așa ceva

Actrița Hilary Duff e una dintre acele vedete care arată mereu excelent pe covorul roșu. Ai zice că stă mereu doar la spa și tratamente  și probabil că nici nu e foarte departe de adevăr. Dar altul e secretul ei, spune chiar ea, scrie libertateapentrufemei.ro.

Actrița în vârstă de 31 de ani, cunoscută din „Lizzie McGuire”, a dezvăluit recent că are „un secret murdar”, alegând chiar această exprimare.

Îi ia doar două secunde, iar rezultatul e aplaudat chiar și de ea. Ce face Hilary Duff îi intimitatea băii sale? Își rade nasul.

Oricât de ciudat ar părea, e parte din ritualul ei de frumusețe. „Am acest secret murdar. Ador să-mi rad nasul. Îmi ia două secunde. Îmi place cum arată pielea mea apoi. Așa că fac asta ori de câte ori pot”, a declarat actrița, șocând pe toată lumea.

Dacă procedează astfel când vine vorba de nas, în ceea ce privește sprâncenele, îi place ca acestea să fie naturale. Închise la culoare și stufoase, în ciuda faptului că este blondă. E drept, în ultima vreme le-a mai domolit un pic culoarea, dar mulți ani sprâncenele ei negre ca pana corbului au fost emblematice.


SEP 12, 2019 INAPOI LA ARHIVA


COMENTARII

SONDAJ SHOK

Cine este cel mai sexy model din Moldova?

View Results

Loading ... Loading ...