[ X ]
FRESH
Vasile Macovei – PUS LA PERETE! Uite cum a răspuns la întrebarea „Ți-ai ...
Tu ştiai că Antonia are o soră mai mică? Iată cât de frumuşică este!
Cele 4 zodii care se simt extraordinar atunci când nu au o relație
Horoscop 20 februarie 2019. Dilemă în dragoste și o problemă delicată

Gafă de proporții. Gigi Hadid, photoshopată excesiv pe coperta unei reviste!

Gigi Hadid este de nerecunoscut în cel mai nou pictorial. A pozat pentru coperta revistei Vogue Italia, dar modelul a suferit o transformare majoră, atât din make-up, cât mai ales cu ajutorul programelor de prelucrare foto. Editorii revistei au fost aspru criticați pentru faptul că au făcut abuz de Photoshop, distorsionând trăsăturile modelului de 23 de ani, scrie www.okmagazine.ro.

Gigi este brunetă și foarte bronzată, are fața ovală și nasul alungit, iar ochii i-au fost măriți pentru mai multă expresivitate. Fanii au comentat aspru pe seama acestei fotografii, comparând-o cu cele mai noi imagini cu Gigi Hadid, la evenimentele mondene, spunând că nu arată „deloc ca ea”. Potrivit lor, imaginea a fost modificată digital și chiar întunecată, Gigi arătând ca o femeie de culoare.

Totuși, excesele nu au avut efectul scontat, iar prietenii virtuali nu au putut trece cu vederea această transformare. „Nici nu zici că e ea. Arată ca o persoană complet diferită”, a scris un fan în secțiunea de comentarii, în timp ce un altul a spus: „Nu ești tu”. Și comentarii de acest gen au tot curs: „Nici nu te-am recunoscut”, „De ce nu arată ca în realitate?”, „Ce naiba e asta? O persoană complet diferită”, „Arată ciudat, cel care a editat în Photoshop ar trebui concediat”, „Prea mult Photoshop. Nici nu mai seamănă cu tine”.

 


MAI 4, 2018 INAPOI LA ARHIVA


COMENTARII

SONDAJ SHOK

Cine este cel mai sexy model din Moldova?

View Results

Loading ... Loading ...