[ X ]
[ X ]
[ X ]
FRESH
Timp de 22 de ani - FIDELĂ PĂRULUI SĂU! Model: Dacă m-am hotărît la ...
Vrea să ajungă la JUMĂTATE DE MILION DE URMĂRITORI pe Instagram! Anatol ...
Ana-Irina, PLINĂ DE ENERGIE ȘI DISPOZIȚIE: ,,Cu un picior în vacanță, ...
Ce bine arată Diana Bart în ultima lună de sarcină! S-a îngrășat ...

Gata, s-a măritat cu A-Rod? WOW, cât de bine arată Jennifer Lopez (50) în rochia de mireasă! FOTO//

Imaginea cu JLo în rochia de mireasă, creată de Zuhair Murad, a făcut înconjurul internetului! Toată lumea nu mai vorbeşte decât despre rochia absolut impresionantă în care a fost Jennifer fotografiată pe străzile din New York. A făcut oare nunta în secret?

Ar fi atât de atipic pentru Jennifer (50) să fugă în lume cu logodnicul ei şi să se căsătorească în cel mai mare secret! Ea, care şi-a trâmbiţat toate logodnele şi toate nunţile pe social media sau în văzul lumii, n-ar rezista să nu divulge din picanteriile celei de-a patra nunţi, nu? Exact! Tocmai de aceea vă pot spune că Jenny from the Block nu şi-a oficializat încă relaţia cu Alex Rodriguez şi fotografiile cu ea în rochie de mireasă – oricât de frumoase ar fi ele – nu sunt decât recuzită pentru filmul în care joacă ea.

Aşadar, paparazzi au surprins-o pe logodnica lui A-Rod în rochie de mireasă, pe străzile din New York, dar la lucru, în niciun caz în drum spre altar. Trecând peste această dezamăgire, trebuie să recunoaştem cu toţii că diva latino arată superb în rochia de prinţesă creată de nimeni altul decât designerul Zuhair Murad. Mai mult, e o veste bună că Jen nu s-a căsătorit încă, pentru că ne dorim cu toţii să nu facă marele pas în secret, ci să împărtăşească cu noi cât mai multe imagini de la ceremonia nupţială.

Cum spuneam, JLo e răvăşitoare în rochia de mireasă strălucitoare de-a dreptul, accesorizată cu o haină de blană, un voal lung şi bijuterii pe măsura ţinutei impresionante. De fapt, rochia este atât de spectaculoasă şi de impozantă, încât diva a avut nevoie de ajutor pentru a se putea deplasa pe străzile din New York, unde filmează scene din următoare ei peliculă, Marry Me.

Jennifer, alături de logodnicul ei din viaţa reală, Alex Rodriguez

Jennifer, alături de logodnicul ei din viaţa reală, Alex Rodriguez

 

Film inspirat din viaţa reală?

Comedia cu pricina o are în prim plan pe Jennifer, care interpretează rolul unui star pop, care e pe punctul de-a se mărita cu un coleg de breaslă la Madison Square Garden. Însă, cu puţin timp înainte de-a ajunge la altar, mireasa descoperă că iubitul ei o înşela, ceea ce îi provoacă vedetei o criză existenţială. Ca să “compenseze” pentru pierderea suferită, ea alege un bărbat obişnuit din publicul aflat la unul dintre concertele ei. Acesta e jucat de nimeni altul decât Owen Wilson, adică un profesor de matematică chipeş, care acceptă sau nu provocarea.

Inspirat parcă din viaţa amoroasă a actriţei, filmul va fi cu siguranţă un hit! Totuşi, până să apară filmul pe marele ecrane, vom avea parte de cea de-a patra nuntă a lui Jennifer Lopez. O dată anume pentru evenimentul cu pricina nu s-a stabilit încă sau nu a fost făcută publică, dar acest lucru nu înseamnă că pregătirile pentru ziua cea mare nu sunt în toi! De-abia aşteptăm să o vedem, încă o dată, pe Jen în rochia de mireasă! Cu adevărat, nu la filmări!

okmagazine.ro


OCT 21, 2019 INAPOI LA ARHIVA


COMENTARII

SONDAJ SHOK

Ce îți dorești în această vară?

View Results

Loading ... Loading ...