[ X ]
[ X ]
[ X ]
FRESH
AMINTIRI DIN COPILĂRIE! Gabriella Năstas: Seara bunelul ne curăța ...
Dacă ar reveni ÎN COPILĂRIE… Corina Bezdîga-Verlot: „Aş sta în braţele ...
A avut o COPILĂRIE FRUMOASĂ! Gloria Gorceag: „Eram fata de la oraş ...
5 trenduri care vor lua cu asalt străzile vara aceasta

Genial! De ce Meghan Markle poartă mereu coc. Trucul ei e deștept rău!

Meghan Markle a surprins prin simplitate încă de la primele sale apariții. Pentru un look impecabil, ducesa de Sussex mizează mereu pe un machiaj natural și pe o coafură simplă și elegantă: cocul lejer pe ceafă. 

De multe ori, soția prințului Harry a fost surprinsă purtând această coafură, care pare să se i potrivească perfect, indiferent de vreme, outfit sau de ocazie.  Potrivit byrdie.co.uk, există mai multe motive pentru care Meghan Markle alege să își strângă părul într-un coc jos. 

1. Se potrivește cu orice pălărie

În afară de o pălărie imensă la plajă sau de o șapcă sport, evenimentele din viața noastră de zi cu zi nu cer pălării elegante. Însă trebuie să recunoaștem că părul ducesei arată impecabil chiar și sub pălărie.

2. Tranziția perfectă spre o coafură de seară

Având o viață plină, Meghan nu are suficient timp să își rearanjeze părul între evenimente. Atunci când îl ții prins toată ziua, poți fi sigură că la finalul zilei vei avea niște bucle superbe.

3. Coafura perfectă pentru zilele călduroase

E o modalitate perfectă de a te simți bine în zilele toride de vară. Ultimul lucru pe care ți-l dorești este să ți se lipească părul de spate.

4. Se face ușor și rapid

Cel mai probabil, un stilist îi aranjează părul ducesei înainte de fiecare apariție publică, însă nu trebuie să fie un coc finisat perfect pentru a arăta bine. Îți poți face și tu un astfel de coc “ciufulit”.

 


IUL 30, 2018 INAPOI LA ARHIVA


COMENTARII

SONDAJ SHOK

Cine este cel mai sexy model din Moldova?

View Results

Loading ... Loading ...