[ X ]
FRESH
Dan Negru a căzut de pe scară. Cum s-a întâmplat totul. „A venit salvarea”
Poliția de Frontieră CONFIRMĂ: Moș Crăciun a trecut frontiera de stat! ...
Dorian Furtună lansează, oficial, NOUA SA CARTE. Iată când va avea ...
Anișoara Puică pregătește O NOUĂ PIESĂ... „de o dulcime rară”!

George şi Amal Clooney au donat 500.000 de dolari pentru marşul contra arme al adolescenţilor din SUA

George şi Amal Clooney au donat 500.000 de dolari pentru marşul contra arme al adolescenţilor din SUA,  scrie AFP.

„March for Our Lives” este programat pe 24 martie, mitinguri fiind organizate în toată ţara, pentru a cere Congresului american să adopte o legislaţie cu privire la arme şi violenţă în Statele Unite.

Manifestaţiile vor avea loc după ce un tânăr în vârstă de 19 ani cu o armă semiautomată a ucis 17 liceeani în Parkland, Florida, weekendul trecut şi vor fi organizate de cei care au supravieţuit atacului.  Adolescenţii, care au crescut cu atentatele armate în şcolile din Statele Unite, au promis ca tragedia să reprezinte un punct în care America să înceapă dezbaterea despre controlul armelor.

„Amal şi cu mine suntem impresionaţi de curajul şi elocvenţa acestor tineri de la Stoneman Douglas High School”, a  declarat Clooney într-un comunciat de presă. „Familia noastră va fi acolo pe 24 martie alături de această incredibilă generaţie de tineri din toată ţara”, a adăugat el.

„În numele copiilor noştri, Ella şi Alexander, donăm 500.000 de dolari pentru a ajuta acest eveniment revoluţionar. Viaţa copiilor noştri depinde de asta”. „Ne exprimăm recunoştinţa faţă de donaţia făcută de George Clooney şi familia sa. Suntem copleşiţi de suport şi abia aşteptăm să manifestăm”, au scris pe Twitter Never Again, cei care-i reprezintă pe supravieţuitorii atacului din Florida.

www.libertatea.ro


FEB 21, 2018 INAPOI LA ARHIVA


COMENTARII

SONDAJ SHOK

Cine este cel mai sexy model din Moldova?

View Results

Loading ... Loading ...