[ X ]
FRESH
Jessica Simpson a devenit din nou mamă. Prima fotografie cu bebelușul!
Președintele Dodon merge la MECIUL Moldova-Franța: „Împreună cu feciorii ...
Înainte de jurnalism, a fost la „Securitate pază şi detectiv”! Dana ...
Amy Schumer îşi compară sarcina cu a lui Meghan Markle: ”De ce mergi ...

George și Charlotte, în centrul atenției la meciul de polo al tatălui lor. Kate abia a ținut pasul cu ei!

La o zi după ce au apărut cu toată familia regală la Trooping the Colour, Ducii de Cambridge au fost văzuți la un meci de polo. Și dacă Prințul William s-a luptat cu adversarii pe teren, Kate a avut de furcă cu energicii George și Charlotte pe marginea terenului.

O familie perfectă! În timp ce Prințul William participa la un meci de polo, ca parte dintr-un eveniment caritabil anual, soția sa, Kate Middleton, îl urmărea și încuraja de pe margine, împreună cu doi dintre cei trei copii ai lor. Desigur, George (4 ani și 11 luni) și Charlotte (3 ani) nu au lăsat-o pe Kate să se bucure prea mult de meci.

Și dacă George și-a căutat de lucru alături de Savannah, verișoara lui, Prințesa Charlotte a cerșit toată atenția mamei sale. A făcut tumbe, și-a ridicat rochița și a urmărit-o la fiecare pas.

Și, trebuie să recunoaștem, așa am văzut o altă latură a Ducesei de Cambridge. Cea a unei mame care se bucură cu adevărat de isprăvile copiilor ei.

Kate a alergat după cei doi copii și cele două nepoate, Savannah și Isla, a admirat desenele lui George și a râs cu poftă la tumbele fiicei sale de doar trei ani. Abia așteptăm să vedem cum se schimbă tabloul de familie când mai crește și Prințul Louis…

www.okmagazine.ro


IUN 11, 2018 INAPOI LA ARHIVA


COMENTARII

SONDAJ SHOK

Cine este cel mai sexy model din Moldova?

View Results

Loading ... Loading ...