[ X ]
[ X ]
FRESH
Salma Hayek, superbă în costum de baie la aproape 53 de ani! Iată ...
A ÎNCHEIAT activitatea la emisiunea „Paragraf”! Irina Lencăuţan: „Am ...
În doar un an a adunat MII DE URMĂRITORI pe Instagram! Olga Țapordei: ...
CONCERT doar cu interpreți autohtoni, de Ziua Independenței! Iată ...

Gina Pistol a dat de bani de când e cu Smiley. Contract în… așternut!

Gina Pistol a dat de bani și de un nou job, semn că idila cu Smiley îi priește și pe plan profesional. Ea a devenit imaginea unei firme de lenjerie de pat și va primi, lunar, nu doar produse, ci și o sumă frumușică.

Frumușica blondă promovează o gamă de așternuturi fine, chiar cu ocazia Zilei Îndrăgostiților.

Gina Pistol a dat de bani pe plan profesional, mai ales de când a fost făcută publică idila sa cu Smiley. Vedeta este inclusă în proiecte tv de anvergură și are și ceva extra-joburi. Aceasta a participat, recent, la o ședință foto sexy, pentru a face reclamă la lenjeria de pat. Gina nu a stat deloc pe gânduri și a pozat la bustul gol, dar acoperită cu un cearșaf din gama respectivă.

”De Valentine’s day, iubește-te în așternuturi fine”, este sloganul pe care aceasta îl promovează.

gina-pistol-1024x427

Și care-i aduce în cont o sumă frumușică. ”În jur de 5.000 de euro, dar și produse, adică ultimele modele de lenjerii de pat, fabricate în Franța”, au dezvăluit sursele noastre.  De ceva timp, Gina are mare lipici și la proiectele tv. Ea a prezentat show-ul ”Asia Expres”, iar apoi și ”Chefi la cuțite”.

Îl însoțește pe Smiley la concerte

Gina și Smiley se iubesc de aproximativ un an și au reușit să țină mult timp ascunsă idila lor. Niciunul nu a recunoscut, oficial, că sunt iubiți. Asta pentru că ambii preferă ca relația lor să se consume departe de ochii curioșilor. Au fost însă împreună, într-o vacanță exotică, tocmai în Thailanda. De o perioadă bună, blonda îl însoțește pe artist cam la toate concertele sale mai mari. Smiley va cânta de Ziua Îndrăgostiților, în două zile consecutive la Chișinău, unde 3400 de fani și-au anunțat prezența.

www.libertatea.ro


FEB 8, 2018 INAPOI LA ARHIVA


COMENTARII

SONDAJ SHOK

Cine este cel mai sexy model din Moldova?

View Results

Loading ... Loading ...