[ X ]
FRESH
Adriana Lima, la un pas de gafă vestimentară la Cannes. A purtat o ...
Festivalul „TEFI-Sodrujestvo” va avea loc în septembrie, la Chișinău, ...
Sasha Mad a lansat UN NOU VIDEOCLIP: „Important e să nu facem greșeli ...
Kim Kardashian, într-o rochie foarte mulată. Ce s-a văzut? FOTO//

Emily Ratakjowski renunţă la haine de dragul afacerilor! Imagini interzise minorilor!FOTO//

Emily Ratakjowski, în vârstă de 27 de ani, este una dintre cele mai apreciate modele din întraga lume, peste 21 de milioane de persoane urmărindu-i activitatea din mediul online. Pentru a-şi ţine admiratorii aproape, Emily încarcă diferite fotogrfii, cât se poate de îndrăzneţe şi nu se teme că ar putea dezvălui prea mult. Un astfel

Emily Ratakjowski se bucură de sucessul fulminant în industria modei şi de coloaborările pe care le are cu diverse branduri renumite, dar nu uită nicio clipă de admiratorii săi de pe Instagram. Ori de câte ori are ocazia, fotomodelull distribuie imagini care o înfăţişează în ipostaze provocatoare, iar comentariile internauţilor nu se lasă niciodată aşteptate.

Ultimul proiect al lui Emily este o colaborare avută o bună prietenă de-a sa, alături de care a decis să înceapă o afacere. Cele două vor lansa în curând o colecţie de lengerie intimă şi costume de baie, iar cea care se ocupă intens de promovare este chiar Emily. Ea a renunţat la haine şi la inhibiţii şi a pozat în stilul caracteristic, spre bucuria admiratorilor care au apreciat fotografiile de peste 1.500.000 de ori în decursul unei singure zi. Costumele de baie promovate de vedetă s-au vândut ca pâinea caldă, chiar înainte de a fi lansate în mod oficial, semn că strategia americancei a funcţionat de minune.

Emily Ratakjowski s-a căsătorit anul trecut. Fotomodelul şi iubitul său, sebastian Bear-McClard s-au căsătorit civil anul trecut, la Primăria din New York,iar mireasa a purtat o ţinută atipică. Dacă fanii îşi imagineau că ea a optat pentru o rochie sofisticată, cu o trenă lungă, se înşală amarnic. Emily a ales un costum de culoare oranj, aparţinând brandului spaniol Zara şi a accesorizat costumul cu o pălărie şi o pereche de sandale cu tocuri ameţitoare.

Inelul de logodnă pe care Emily l-a primit de la cel care i-a devenit soţ este unul spectaculos, avand incrustate doua diamantei mense, în forme distincte.

untitled_287

click.ro


FEB 22, 2019 INAPOI LA ARHIVA


COMENTARII

SONDAJ SHOK

Cine este cel mai sexy model din Moldova?

View Results

Loading ... Loading ...