[ X ]
FRESH
O stewardesă a povestit despre PRIMUL SĂU ZBOR: „Am avut ratare de ...
Ex-Premierul Vlad Filat SCRIE MEMORII: „Vor fi interesante, cel puțin”
Cum poate fi cucerită Irina Shayk după despărțirea de Bradley Cooper. ...
Cum arată FIICA SA MAI MARE, care rar apare în public? Renato Usatîi: ...

Halle Berry a întors toate privirile pe covorul roșu, bronzată, într-o rochie mini

Halle Berry concurează pentru titlul de posesoare a celor mai frumoase picioare din showbiz și, conștientă fiind de înzestrările de la mama natură, actrița nu se sifește să poarte rochii mini, scrie www.okmagazine.ro.

Este considerată una dintre cele mai frumoase femei din lume, cu o imagine impecabilă, menținută cu mult sport, și cu o carieră de succes la Hollywood. Prezentă joi seara la premiile anuale GLAAD Media Awards, la Hotelul Beverly Hilton din Los Angeles, actrița în vârstă de 51 de ani a reușit să capteze toate privirile într-o rochiță extrem de scurtă. A fost chic, strălucitoare și foarte sexy în această creație culoare kaki, cu un umăr gol și cu o fustă asimetrică. 

Halle arată impecabil la vârsta ei și profită din plin de calitățile sale fizice. A purtat cea mai provocatoare vestimentație, mai ales că toată lumea i-a admirat picioarele perfecte, lungi, tonifiate și bronzate. Unde mai pui că este trecută de prima tinerețe și are doi copii de 10, respectiv 4 ani, dar nu-i dai 51 de ani!

Foto: Getty Images

 


APR 16, 2018 INAPOI LA ARHIVA


COMENTARII

SONDAJ SHOK

Cine este cel mai sexy model din Moldova?

View Results

Loading ... Loading ...