[ X ]
[ X ]
FRESH
Stă acasă de 3 săptămâni și NU A MAI RĂBDAT! Ana Cernicova: „M-am ...
Kătălina Rusu a povestit ISTORIA DE DRAGOSTE cu soțul ei: „Nu a fost ...
Vladimir Putin a fost infectat cu coronavirus? Preşedintele Rusiei ...
Împreună cu tata și fratele, A FĂCUT UN COVER! Cleopatra Stratan: ...

Helen Mirren, regina stilului la 74 de ani! Cele mai bune ţinute de stradă

Helen Mirren are o frumusețe atemporală. Trecerea anilor pare să nu își lase amprenta asupra chipului său. Actrița consideră că nu a fost niciodată imaginea unei frumuseți copleșitoare, însă pozele și imaginile de pe platourile de filmare transmit cu totul altceva. Formele ei bine proporționate și corpul în formă de clepsidră au făcut furori încă din anul 1960. Anii au trecut, iar Helen pare să fi găsit elixirul tinereţii. Iată o galerie foto cu celebra actriţă care reuşeşte să demonstreze că frumuseţea nu are vârstă şi nu este o chestiune ce ţine exclusiv de stil, ci şi de atitudine!

Actrița britanică mărturisește că ura felul în care arăta în anii 1960 pentru că formele sale se aflau în contradicție cu idealul feminin de frumusețe al vremii. Era apreciată constituția filiforma, iar Mirren nu se încadra nici pe departe în acest standard. Helen consideră că reprezenta un clișeul al sexualității feminine, având păr blond, sâni voluminoși și o talie de viespe.

De-a lungul timpului, ea încercat să rămână o femeie aflată în pas cu moda, iar frumusețea ei a rămas una admirată și astăzi.

Helen Mirren, un sexc simbol al anilor '70

Helen Mirren, un sexc simbol al anilor ’70

 

În rochie, pe covorul roşu sau în ţinute simple, casual, de zi cu zi, vedeta ştie cum să impresioneze, fără a exagera niciodată. Eleganţa, atitudinea încrezătoare şi zâmbetul molipsitor sunt atuu-urile care o fac să strălucească până şi în cele mai banale ţinute.

Hellen Mirren, Cannes, 2019

Hellen Mirren, Cannes, 2019

Nu multe femei de 73 de ani au curajul să încerce o schimbare drastică de look. Hellen Mirren se numără, însă printre acele doamne care nu se tem de modificări şi care îmbrăţişează provocările. Pentru apariţia de la Cannes de anul trecut a riscat şi bine a făcut căci a întors toate privirile cu părul roz, coafat modern.

Hellen Mirren, Oscaruri, 2018

Hellen Mirren, Oscaruri, 2018

În anul 2018 a fost în centrul atenţiei pe covorul roşu, dar nu datorită rochiei, ci modului în care a făcut faţă unei situaţii care probabil ar fi putut crea probleme unei vedete mai puţin obişnuită cu micile glume ale jurnaliştilor şi fotoreporterilor. Helen a demonstrat că ştie să facă faţă oricărei situaţii, aşa că atunci când i-a fost înmânat un shot de tequila la sosirea acesteia la marele eveniment, nu a stat prea mult pe gânduri şi l-a dat peste cap, în văzul tuturor.

click.ro


FEB 25, 2020 INAPOI LA ARHIVA


COMENTARII

SONDAJ SHOK

Cine este cel mai sexy model din Moldova?

View Results

Loading ... Loading ...