[ X ]
[ X ]
[ X ]
FRESH
La mulți ani pentru Anastasia Lazariuc! Cântăreața arată INCREDIBIL, ...
Weekendul ÎNTR-O CASĂ CU AMINTIRI! :,,Am dormit în acel pat ca într-un ...
Viaţa secretă a lui Lady Di: a fost bonă, s-a căsătorit cu iubitul ...
Robin Soderling a vrut să se sinucidă. ”Cel mai mic zgomot mă panica”

Îi dai 52 de ani? Cum s-a pozat Toni Braxton, interpreta hitului „Un-Break my heart”

Toată lumea i- a fredonat celebra melodie „Un-Break my heart’, însă apoi a ales o lungă perioadă să stea departe de atenția presei și să ducă o viață modestă. Ea s-a confruntat  cu mai multe probleme de sănătate, fiind diagnosticată cu lupus și depresie severă. Însă, astăzi la 52 de ani, celebra cântăreață Toni Braxton arată spectaculos, scrie libertateapentrufemei.ro

Drept dovadă stau cele mai recente imagini postate de ea pe Instagram, în care apare doar în lenjerie intimă. Deși au trecut 24 de ani de când spărgea topurile cu celebrul ei hit, „Un-Break my heart’, Toni Braxton continuă să fie o femeie frumoasă. Ea afișează o siluetă de invidiat și nu-și arată deloc vârstă.

 „S-au deschis plajele, iar eu am corpul gata pregătit de plajă. Dar îmi este prea teamă. Încă există ameninţarea COVID. Fiţi în siguranţă cu toţii”, a scris Toni, ca un avertisment pentru cei mai aventuroşi.

Toni a fost căsătorită între 2001 şi 2013 cu muzicianul Keri Lewis, cu care are doi copii, unul dintre ei suferind de autism. După divorţ, Braxton a început o relaţie cu rapperul Birdman, în februarie 2018 cei doi anunţându-şi logodna. Anul trecut în ianuarie, Toni şi Birdman au anulat logodna și s-au despărțit penru o scurtă perioadă, însă în cele din urmă și-au dat seama că nu pot sta unul fără celălalt.


MAI 26, 2020 INAPOI LA ARHIVA


COMENTARII

SONDAJ SHOK

Ce îți dorești în această vară?

View Results

Loading ... Loading ...