[ X ]
[ X ]
FRESH
Salma Hayek, superbă în costum de baie la aproape 53 de ani! Iată ...
A ÎNCHEIAT activitatea la emisiunea „Paragraf”! Irina Lencăuţan: „Am ...
În doar un an a adunat MII DE URMĂRITORI pe Instagram! Olga Țapordei: ...
CONCERT doar cu interpreți autohtoni, de Ziua Independenței! Iată ...

Ileana Lazariuc este o femeie extrem de frumoasă, dar iată cum arată nepoatele Anastasiei Lazariuc. Sunt superbe!

Ileana Lazariuc este una dintre cele mai frumoase femei din România, alături de mama ei, Anastasia, care la 66 de ani arată ca la 30. Însă, ele nu sunt singurele femei frumoase din familie. Nepoatele celebrei artiste sunt copii fidele ale acesteia.

Frumusețea  pare să fie cuvântul cheie în familia Anastasiei Lazariuc.  Nu doar fiica ei, Ileana, i-a moştenit trăsăturile superbe și fine, ci şi nepoatele ei, fetele băiatului ei,  Andrei.

Andrei Lazariuc s-a căsătorit la vârsta de 18 ani cu o rusoaică și, în prezent, locuiește cu întreaga familie la București, ei având împreună două fete, Beatrice și Anastasia (Nasti), care sunt de o frumusețe răpitoare.

Beatrice  şi Anastasia par, mai degrabă, surorile Ilenei Lazariuc, semănând perfect cu ea. Mai mult, cele două au siluete de invidiat și sunt passionate ca și mătușa lor, de modă. În timp ce Anastasia, sora mai mica pozează, ca model pe rețelele de socializare și e pasionată de pictură și machiaj, Beatrice este designer și are deja propria colecție de haine, Beatrice Lazariuc.  Hainele ei sunt deja îmbrăcate de artiste celebre de la noi.

Am un atelier de creație. Bunica mi-a cumpărat prima mașină de cusut. Ea m-a susținut întotdeauana, nu mi-a spus să fac asta sau asta sau muzică‘, a mărturisit Beatrice într-un itnerviu la „Vorbește lumea’.

Recent, soţia lui Ţiriac Jr. s-a lăudat cu nepoata sa pe contul ei de Instagram, unde a publicat o imagine cu Anastasia, care s-a transformat într-o femeie superbă, mulți crezând că este fiica Ilenei.  Nasti pozează câteodată alături de sora ei și, oamenii cu greu reușesc să le deosebească,  , chiar dacă între ele este o diferență de șase ani.

Ileana Lazariuc, fiica artistei, are doi copii cu Ion Alexandru Ţiriac, fiul magnatului român Ion Ţiriac: Alexandru (10 ani ) şi Nicholas Noah (8 ani şi jumătate).

libertateapentrufemei.ro


IUL 18, 2019 INAPOI LA ARHIVA


COMENTARII

SONDAJ SHOK

Cine este cel mai sexy model din Moldova?

View Results

Loading ... Loading ...