[ X ]
[ X ]
[ X ]
FRESH
Janet Jackson şi La Toya Jackson se întrec în operaţii estetice! Cine ...
O prezentatoare TV și-a amintit de NUNTA de acum 1 an: „Am închiriat ...
Mihaela Tabură a împlinit 27 DE ANI: „Mă simt bogată cu atâția oameni ...
Regina Letizia a strălucit la banchetul în onoarea noului împărat ...

Imagine nemaivăzută cu Kate Middleton. Privirea Prințului William spune totul

Deși sunt căsătoriți de opt ani, Kate Middleton și Prințul William nu și-au arătat niciodată afecțiunea în public. Acum a apărut o fotografie veche cu cei doi, în care se poate citi iubirea în ochii lor.

La doar un an după ce s-au căsătorit, ducesa de Cambridge l-a însoțit pe soțul ei la un meci de polo caritabil în apropiere de Ascot. Acolo, cei doi au avut un moment extrem de drăguț. Acel moment a fost surprins de un aparat de fotografiat. Iar acum acea imagine a devenit virală. În fotografie se vede cum Kate îi înmânează un premiul lui William. În acel moment, cei doi s-au privit cu iubire și păreau exrem de fericiți.

 


Vezi această postare pe Instagram

O postare distribuită de William&Catherine (@familyofwilliamandcatherine) pe

Fanii cuplului regal au reacționat imediat, unul scriind: „Acea privire spune totul. Nu trebuie să își spună nimic întrucât ochii lor comunică acea iubire intensă, adorație, afecțiune, prietenie, respect, loialitate și încredere pe care o simt unul pentru celălalt. Aș vrea ca toată lumea să poată găsi o asemene chimie alături de parteneri. Este un cadou uimitor și o binecuvântare”.

Kate Middleton și Prințul William s-au căsătorit în anul 2011 și au împreună trei copii: George (6 ani), Charlotte (4 ani) și Louis (1 an).

unica.ro


SEP 12, 2019 INAPOI LA ARHIVA


COMENTARII

SONDAJ SHOK

Cine este cel mai sexy model din Moldova?

View Results

Loading ... Loading ...