[ X ]
[ X ]
FRESH
Despărțiți, dar împreună. Alexandra Stan lucrează în continuare cu ...
CA O PUȘTOAICĂ! Tatiana Maxian – în costum de baie!
S-au pregătit FOARTE RESPONSABIL pentru conceperea copilului! Maggy ...
Adolescentul Barron Trump este schimbat complet la 13 ani, în cele ...

În plină iarnă, Kate a îmbrăcat o rochie colorată. A atras toate privirile!

La sfârşitul săptămânii trecute, Prinţul William şi soţia sa, Katherine, au participat la un eveniment de familie. Sărbătorita serii a fost nimeni alta decât Carole Middleton, soacra prinţului William, scrie okmagazine.ro.

Sora Ducesei de Cambridge şi cumnatul acestuia, respectiv Pippa şi James Matthews, au găzduit o petrecere aniversară pentru Carole în interiorul reşedinţei lor din Chelsea, Londra. Acolo s-au prezentat, evident, mai multe rude de-ale acesteia, dar şi fiica ei cea mare, Kate, şi ginerele ei, Prinţul William.

kate-middleton

Cu această ocazie, Kate a reciclat o rochie pe care a mai purtat-o de câteva ori în spaţiul public, şi anume o ţinută semnată de Alexander McQueen, extrem de colorată. Însă, spre deosebire de apariţia ei din Berlin, de data aceasta Kate a accesorizat-o cu un palton subţire, negru, şi o pereche de stilettos roşii.

Nu ne îndoim că Ducesa de Cambridge a atras privirile tuturor cu această ţinută colorată şi veselă. De la petrecere au lipsit, însă, cei patru nepoţi ai lui Carole, respectiv copiii lui Kate şi micuţul Pippei. Mama ducesei a împlinit 64 de ani.


FEB 4, 2019 INAPOI LA ARHIVA


COMENTARII

SONDAJ SHOK

Cine este cel mai sexy model din Moldova?

View Results

Loading ... Loading ...