[ X ]
[ X ]
FRESH
Andreea Bălan a apărut complet goală în noul său videoclip. Îşi cântă ...
„Iluzia Fericirii” – O NOUĂ CARTE! Dorian Furtună: „În curând… Pentru ...
S-A LANSAT ÎN MUZICĂ! Emilian Crețu – Dora Show: „S-a cheltuit… nu-i ...
Îi dai 52 de ani? Cum s-a pozat Toni Braxton, interpreta hitului „Un-Break ...

În sfârșit! Gina Pistol și Smiley, primele declarații despre povestea lor de dragoste: "Azi dimineață ne-am băut cafeaua împreună și apoi a dispărut. Auzi, te iubesc!"

În sfârșit, Gina Pistol și Smiley nu-și mai ascund relația și își fac declarații de dragoste în mod public. Cei doi locuiesc împreună și se înțeleg foarte bine, ceea ce înseamnă că relația lor este la un nivel avansat.

De câțiva ani, Gina Pistol și Smiley au o relație, însă întotdeauna au preferat să-și trăiască povestea de dragoste departe de ochii curioșilor. Cuplul este în autoizolare de trei săptămâni, însă nu s-au plictisit deloc.

Gina și Smiley au o relație destul de discretă, însă într-un live pe care l-a făcut artistul a ales ca primul său invitat online să fie chiar iubita lui.

Aflați în izolare de ceva timp, cei doi au reușit să petreacă mai mult timp împreună, să gătească și să-și facă planuri comune. Simpatici amândoi, Smiley și Gina Pistol au avut un dialog amuzant pe live.

‘Unde ești? Sălută toți oamenii. De când ești în carantină? Ce te enervează cel mai tare la colegul tău de izolare?’, au fost întrebările lui Smiley.

Răspunsurile Ginei Pistol au fost de-a dreptul savuroase, astfel că am aflat că prezentatoarea TV de la Antena 1 este deranjată că iubitul ei este dezordonat. În apărarea lui, Smiley a spus că lucrează la acest aspect și încearcă să fie mai ordonat.

Gina Pistol este îndrăgostită până peste cap de Smiley și i-a făcut câteva declarații de dragoste, fără să mai țină cont că oamenii se uită la ei.

‘Sunt acasă, te aștept să vii. Aa… suntem mai mulți? Credeam că mă suni așa să vezi ce mai fac. Sunt de 3 săptămâni în izolare, dar nu mă plictisesc. Nu-mi lipsește nimic. La un moment dat o să-mi fie dor de colegi, de ceea ce făceam. Ce crezi că mă enervează cel mai tare la colegul de izolare? Că este dezordonat. Mai este din pulpa de curcan în frigider. Aia de ieri. Crezi că îți gătesc zilnic? Azi dimineață ne-am băut cafeaua împreună și apoi a dispărut. Auzi, te iubesc! Hai acasă!’, a spus Gina Pistol.

După terminarea dialogului online, vedeta nu a mai rezistat și a venit în camera în care iubitul ei făcea live și l-a pupat. Gina Pistol este fericită alături de Smiley, iar asta se poate observa că atunci când este cu el radiază.

viva.ro


APR 10, 2020 INAPOI LA ARHIVA


COMENTARII

SONDAJ SHOK

Cine este cel mai sexy model din Moldova?

View Results

Loading ... Loading ...