[ X ]
[ X ]
[ X ]
FRESH
Izolarea i-a unit și mai mult pe Andra și Cătălin Măruță! Secretul ...
A avut o COPILĂRIE FERICITĂ! Oxana Barbu: „Păcat că generațiile de ...
Andrei Năstase – GÂNDURI, de Ziua Copilului: Ceea ce mă frământă este ...
Copilăria ei se asociază CU VERI CĂLDUROASE! Inga Ojog: „Îmi plăcea ...

În ultimul an a pierdut două sarcini, dar acum a făcut marele anunț. E însărcinată pentru a cincea oară

Soția lui Alec Baldwin nu renunță la visul ei de a deveni mamă a cincea oară. Deși a trecut prin clipe foarte grele după ce a pierdut ultimile două sarcini, Hilaria Baldwin a anunțat că este iar gravidă, scrie libertateapentrufemei.ro

Îndrăgita vedetă le-a dezvăluit fanilor frumoasele vești printr-un videoclip postat pe Instagram.

„O să las bebelușul să spună totul pentru că eu nu am cuvinte pentru a spune ce simt. Doar ce am aflat că totul este bine și micuțul este sănătos. Voiam să vă spun și vouă.’, a scris ea.

Anunțul vine la cinci luni după ce soții Baldwin au anunțat pe rețelele de socializare că Hilaria (36 de ani) a suferit un avort spontan. În ciuda evenimentului neplăcut de atunci, aceștia nu au renunțat la ideea de a mai face un copil, iar dorința li s-a îndeplinit.

Familia a ales să se izoleze în casa lor de pe plajă. Într-un interviu recent, aceasta a discutat despre timpul petrecut acasă.

„Eu și Alec ne plângeam de tot ce se întâmplă iar Carmen mă tot întreba de ce ne plângem. I-am spus: ‚Carmen, nimeni nu vrea să facă așa ceva acum. Este frustrant să ne oprim viețile normale.’, a zis starul.

„Ea mi-a răspuns: „Nu știu despre ce vorbiți, eu ador ce se întâmplă. Ador să petrec timp cu tine. Tot ce vreau să fac este să stau cu mama, tata și frații mei.’, a continuat starul.

Hilaria și Alec Baldwin au patru copii: Carmen (șase ani), Rafael (patru ani), Leonardo (trei ani) și Romeo (un an). Actorul mai are o fată, Ireland (24 de ani), din casnicia cu Kim Basinger.

În septembrie, Hilaria anunțase că este însărcinată cu al cincilea copil, însă la două luni a făcut anunțul trist despre avort. Ea mărturisise că a mai trecut pe această experiență tristă și în aprilie 2019.


APR 8, 2020 INAPOI LA ARHIVA


COMENTARII

SONDAJ SHOK

Cine este cel mai sexy model din Moldova?

View Results

Loading ... Loading ...