[ X ]
[ X ]
FRESH
Vladimir Putin a fost infectat cu coronavirus? Preşedintele Rusiei ...
Împreună cu tata și fratele, A FĂCUT UN COVER! Cleopatra Stratan: ...
Trupa 7 KLASE a venit cu un mesaj PLIN DE DURERE: „Trăim o a doua ...
Stilista Xenia Bugneac A RĂSCOLIT ARHIVA: „Am un singur regret, aveam ...

Indiciile care ARATĂ tot mai clar că Andra Măruță este ÎNSĂRCINATĂ pentru a treia oară! Ce au observat fanii, în ULTIMUL VIDEOCLIP al artistei

De-a lungul timpului au existat numeroase speculații legate de faptul că Andra Măruță este însărcinată pentru a treia oară. Cu toate acestea, fanii artistei au explodat acum, după ce au văzut-o cum s-a afișat în cel mai recent videoclip al său, scrie cancan.ro

Andra Măruță este o artistă de succes, o soție devotată și o mamă cu normă întreagă. De când ea și copiii săi și ai lui Măruță s-au apucat de vlog, oamenii îi urmăresc mereu și le analizează orice mișcare. Și, pentru că Andra a spus mereu că își dorește o familie mare, acum au apărut numeroase semne de întrebare, mai ales după ultima apariție a cântăreței, în cel mai recent videoclip al său.

Mai exact, fanilor le-a atras atenția un detaliu de-a dreptul interesant: faptul că Andra a purtat haine mai largi, care ar fi putut ascunde o posibilă burtică de graviduță. Cu toate acestea, artista nu a confirmat zvonurile, dar pe pagina ei de Instagram, cei care o urmăresc nu s-au ferit să-i pună tot felul de întrebări cu privire la o posibilă sarcină. Andra nu a confirmat și nici nu a infirmat zvonurile, dar acum ceva timp, soția lui Cătălin Măruță a mărturisit că nu exclude varianta celui de-al treilea copil și că ea și prezentatorul de la Pro Tv își doresc o familie mare.

andra-maruta1

Viața noastră cu copii este foarte frumoasă, Eva și David ne-au îmbogățit enorm, ne fac să vedem orice lucru simplu cu mult mai multă bucurie. Mereu am spus că ne dorim o familie mare, și acum vorbim despre asta. Nu știu dacă vom mai face un copil, nu este exclus, nici nu este bătut în cuie”, a spus Andra, acum ceva timp.


FEB 26, 2020 INAPOI LA ARHIVA


COMENTARII

SONDAJ SHOK

Cine este cel mai sexy model din Moldova?

View Results

Loading ... Loading ...