[ X ]
[ X ]
[ X ]
FRESH
AMINTIRI DIN COPILĂRIE! Gabriella Năstas: Seara bunelul ne curăța ...
Dacă ar reveni ÎN COPILĂRIE… Corina Bezdîga-Verlot: „Aş sta în braţele ...
A avut o COPILĂRIE FRUMOASĂ! Gloria Gorceag: „Eram fata de la oraş ...
5 trenduri care vor lua cu asalt străzile vara aceasta

Cât costă „inelul de logodnă” al Simonei Halep. Este a doua jucătoare din lume care primeşte SUPERBA BIJUTERIE! FOTO//

Simona Halep a primit din partea președintelul WTA, Micky Lawler, trofeul de lider mondial la finalul sezonului 2017, dar şi un inel extrem de preţios, pe care l-a numit “de logodnă cu tenisul”. În catalogul oficial al Tiffany&Co, o astfel de bijuterie valorează 4200 de dolari, scrie www.digisport.ro.

Marea noastră campioană a participat azi, la Singapore, la o ceremonie emoţionantă, în care s-a consfinţit performanţa superbă de anul acesta. După un sezon în care a fost cea mai constantă, constănţeanca
a devenit a 13-a jucătoare care termină anul în calitate de lider mondial, după înființarea clasamentului, în 1975, și prima din România.

Eliminarea Karolinei Pliskovei, ieri, în semifinalele Turneului Campioanelor a fost sinonimă cu garanţia obţinerii locului 1 pentru Simona la final de 2017, iar astăzi a fost premiată.

E atât de greu, parcă are 10 kilograme“, a spus Halep despre trofeu, pentru ca apoi să facă referire la superbul inel primit: “M-am logodit cu tenisul. E o onoare să fiu abia a 13-a din istorie care termină anul pe locul 1. 13 era oricum numărul meu favorit“.

Colaborarea dintre WTA şi Tiffany&Co a debutat în 2016, când sportivei din Germania, Angelique Kerber, i s-a oferit un trofeu şi inel – similare. Inelul, unul de 18 k și placat cu diamante, valorează pe site-ul oficial al companiei de bijuterii 4.200 de dolari. El poartă denumirea de Two Narrow Ring.

Românca a trecut pe primul loc în lume, în urma turneului de la Beijing, acolo unde a ajuns până în finală. Pe 9 octombrie, ea a devenit a 25-a jucătoare care ajunge într-o asemenea situație.


OCT 30, 2017 INAPOI LA ARHIVA


COMENTARII

SONDAJ SHOK

Cine este cel mai sexy model din Moldova?

View Results

Loading ... Loading ...