[ X ]
[ X ]
FRESH
Andreea Bălan a apărut complet goală în noul său videoclip. Îşi cântă ...
„Iluzia Fericirii” – O NOUĂ CARTE! Dorian Furtună: „În curând… Pentru ...
S-A LANSAT ÎN MUZICĂ! Emilian Crețu – Dora Show: „S-a cheltuit… nu-i ...
Îi dai 52 de ani? Cum s-a pozat Toni Braxton, interpreta hitului „Un-Break ...

Inna, dezvăluiri despre viaţa personală: "Am fost cerută în căsătorie şi am zis DA"

E foarte discretă când vine vorba despre viaţa personală, dar iată că de data aceasta a făcut o declaraţie surprinzătoare. Inna a fost cerută în căsătorie, a spus DA, dar apoi…s-a răzgândit!

Aflăm mereu despre viaţa profesională a Innei, despre cât de bine îi merge, cât de multe concerte are şi cum lansează piesă după piesă. E în topuri în industria muzicală nu doar de la noi, dar şi din străinătate. I-a cucerit pe toţi cu melodiile sale. A reuşit chiar să aibă şi propria revistă care îi poartă numele. Dar despre viaţa personală? O să o vedem curând căsătorită şi cu copii?

Rar am văzut-o pe Inna la braţul vreunui bărbat, dar…dacă ne gândim mai bine, credem că niciodată nu a apărut în compania iubitului sau a vreunui partener. Se pare că aceasta ar fi avut o relaţie chiar cu managerului ei, cu Lucian. Ulterior, au apărut zvonuri că artista s-ar iubi cu un fotograf, cu John Perez. Speculaţii au rămas, căci ea nu a făcut nicio declaraţie oficială referitoare la acest subiect.

Inna a surprins recent când a anunţat că a fost logodită, a fost cerută în căsătorie, i-a spus iubitului DA. Pe canalul de Youtube al lui Selly a făcut dezvăluirile: „Am fost cerută în căsătorie, am zis DA, dar nu m-am căsătorit. Am fost cu un băiat şase ani şi după ne-am răzgândit amândoi”, a povestit INNA pe YouTube.

Aşadar, se pare că am fi văzut-o pe Inna în rochie de mireasă, la altar, dar şi ea şi partenerul au decis să nu facă acest pas.

okmagazine.ro


MAI 20, 2020 INAPOI LA ARHIVA


COMENTARII

SONDAJ SHOK

Cine este cel mai sexy model din Moldova?

View Results

Loading ... Loading ...