[ X ]
FRESH
Mom-Jeans! Meghan Markle, îmbrăcată în blugi rupţi în luna a 6-a de ...
A avut un 2018 BUN și finalul a încununat opera! Ludmila Terzi: „S-a ...
Planuri de VACANȚĂ pentru 2019 – deja! Dianna Rotaru le-a dezvăluit!
Kylie Jenner şi Travis Scott se pregătesc de nuntă? Apropiaţii îi ...

Inna, după ce a căzut de pe scenă: «Am făcut 25 de minute de show pansată!»

Concerul Innei din Istanbul a fost întrerupt brusc după ce artista a suferit un accident în urma căruia a avut nevoie de îngrijiri medicale. Artista a căzut de la doi metri înălţime după ce scena s-a prăbuşit. Artista noastră s-a ales cu mai multe zgârieturi şi vânătăi. Deşi era rănită, ea a încercat să treacă peste incident, dar din cauza durerilor a fost nevoită să-şi întrerupă recitalul. Duminică seara, ea a revenit pe scenă, la Ankara, fiind în turneu în Turcia, scrie www.click.ro.

Inna a avut parte de o experienţă îngrozitoare. Aflată în turneu în Turcia, cântăreaţa s-a rănit timpul concertului de la Istanbul, după ce o bucată de scenă, s-a prăbuşit cu ea. Solista s-a rănit la ambele picioare şi deşi şi-a asigurat fanii că se simte bine, în fapt ea a avut dureri mari. A încercat să ducă până la capăt spectacolul, care începuse dopar de zece minute, dar a fost nevoită să renunţe şi să meargă la spital. Din fericire, medicii au constatat că nu are nimic fracturat. ″În condiţiile în care nu mi s-a întâmplat asta în 10 ani de zile, asta îmi dă clar de înţeles că lucrurile nu erau tocmai ok. M-am uitat pe filmare, era instabilă scenă. Eu eram cea de-a doua care a căzut. Şi un dansator a căzut înaintea mea, doar că el a fost foarte atent şi nu i s-a întâmplat nimic. M-am speriat foarte tare, am realizat cât de gravă ar fi putut să fie situaţia, erau şi pietre, margine din beton. Am simţit că nu m-am lovit la cap. M-am sprijit în mâini şi mi-am dorit să continui show-ul pentru că veniseră o grămadă de oameni şi nu era vina lor. Am făcut 25 de minute de show pansată, doar că la un moment dat începuseră să mi se dezmorţească rănile de la picioare şi începusem să simt tot mai mare durerea şi după 25 de minute a trebuit să mă opresc şi ne-am dus la spital. Am făcut radiografie, sunt în regulă, sunt doar zgârieturi şi lovituri”, a spus artista la stirileprotv.ro.

De pe patul de spital cântăreaţa a postat o fotografie şi un mesaj prin care le transmite celor care o apreciază că este teafără. De altfel, duminică seară ea a susţinut un al doilea concert în cadrul turneului din Turcia, la Ankara.

Managerii artistei vor stabili dacă vor lua măsuri împotriva organizatorilor concertului. ”Eu îmi doresc foarte tare să nu facem rău nimănui, e o întâmplare şi trebuie să avem din învăţat din asta”, amai spus cântăreaţa pentru aceeaşi sursă.

inna


MAI 14, 2018 INAPOI LA ARHIVA


COMENTARII

SONDAJ SHOK

Cine este cel mai sexy model din Moldova?

View Results

Loading ... Loading ...