[ X ]
FRESH
Dan Negru a căzut de pe scară. Cum s-a întâmplat totul. „A venit salvarea”
Poliția de Frontieră CONFIRMĂ: Moș Crăciun a trecut frontiera de stat! ...
Dorian Furtună lansează, oficial, NOUA SA CARTE. Iată când va avea ...
Anișoara Puică pregătește O NOUĂ PIESĂ... „de o dulcime rară”!

Inna s-a transformat TOTAL! „Wow, era să nu te mai recunosc”. Cum arată artista acum

Inna s-a transformat total, pentru o ședință foto realizată recent. Fanii au reacționat imediat și au felicitat-o pentru alegerea făcută, mai ales că noul look o prinde de minune.

Inna  a fost întotdeauna brunetă, dar recent a decis să își facă un breton drept, pentru a-și mai schimba look-ul. Și bine a făcut, pentru că toți cei care o cunosc au fost încântați de transformare.

“Ești foarte sexy și îți stă bine! ” Wow, Inna, era să nu te mai recunosc. Frumos concept și îți sta foarte bine cu breton.”, au scris fanii Innei, pe Instagram.

Inna, care arăta total diferit înainte de a deveni celebră, este una dintre artistele din România care a reușit să se impăună și în afara granițelor țării.

Mignona artistă, care a dezvăluit recet cum și-a ales numele de scenă Inna, a dezvăluit, într-un interviu pentru life.ro, că a scos un aliment din regimul său de zi cu zi. Este vorba de carne, aliment pe care Inna nu-l mai consumă de mai bine de trei luni.

“De peste 3 luni, nu mai mănânc carne, doar din când în când peşte şi fructe de mare. Nu am mai simţit nevoia să mănânc deloc. Mănânc fructe, legume, beau fresh-uri, smoothie-uri, mănânc salate. Şi, din când în când, când sunt în Bucureşti, mănânc burger vegetarian sau sushi”, a afirmat cântăreața.

INNA


MAR 14, 2018 INAPOI LA ARHIVA


COMENTARII

SONDAJ SHOK

Cine este cel mai sexy model din Moldova?

View Results

Loading ... Loading ...