[ X ]
FRESH
Emily Ratakjowski renunţă la haine de dragul afacerilor! Imagini interzise ...
MAREA EUROVISIONEALĂ 2019: Astăzi îi poți CUNOAȘTE DIRECT pe Anna ...
Scrie O CARTE! Jurnalista Doina Danielean a dezvăluit CÂTEVA GÂNDURI ...
Cum arată fiul ”neştiut” al lui Michael Jackson? Blanket a împlinit ...

Întâlnire istorică la Casa Albă. Donald Trump, față în față cu Kim Kardashian

Cine ar fi crezut că Donald Trump și Kim Kardashian se vor întâlni vreodată la Casa Albă pentru discuții serioase? Ei bine, evenimentul a avut loc miercuri, iar diva Kim a stat față în față cu președintele Statelor Unite ale Americii în Biroul Oval, scrie okmagazine.ro.

Iar vedeta de televiziune a sosit la reședința lui Donald Trump pentru o întrevedere în cadrul căruia cei doi au vorbit despre reformele din închisori, Kim militând pentru eliberarea unei femei care a primit o sentință pe viață pentru o infracțiune cu droguri.

Kim a pozat lângă Trump în Biroul Oval, cerându-i președintelui să o grațieze pe Alice Marie Johnson, în vârstă de 63 de ani, care a petrecut mai mult de două decenii în spatele gratiilor și încă nu este eligibilă pentru eliberarea condiționată. Ulterior, Kardashian i-a mulțumit lui Trump pentru întâlnire. Ea a scris: „Aș dori să-i mulțumesc președintelui Trump pentru timpul acordat în această după-amiază. Sperăm că Președintele va acorda clemență doamnei Alice Marie Johnson, care execută o condamnare pe viață pentru o infracțiune non-violentă. Suntem optimiști cu privire la viitorul doamnei Johnson si sperăm că ea – și alții la fel ca ea – vor avea o a doua șansă la viață.”

Kim s-a îmbrăcat protocolar pentru sosirea la Casa Albă și a purtat un outfit all black, pantaloni lungi, o bluză neagră și sacou potrivit, alături de o pereche de pantofi colorați.


MAI 31, 2018 INAPOI LA ARHIVA


COMENTARII

SONDAJ SHOK

Cine este cel mai sexy model din Moldova?

View Results

Loading ... Loading ...