[ X ]
[ X ]
FRESH
Igor Cuciuc a lansat VIDEOCLIP NOU: „A fost turnat la Soroca. Să prospere ...
Filip Kirkorov a explicat DE CE s-a implicat la Eurovision Moldova: ...
Cum se înțelege cu FOȘTII SOȚI – Cornel Botgros și Sergiu Zmeu? Adriana ...
Andreea Bălan, la un pas de divorț! Semnele sunt clare! Relația cu ...

Ce nepoate frumoase are Anastasia Lazariuc! Fetele îi moştenesc trăsăturile

În familia Anastasiei Lazariuc (66 de ani) frumuseţea este cuvântul de ordine. Nu doar fiica ei, Ileana, i-a moştenit trăsăturile, ci şi nepoatele din partea lui Andrei, fiul celebrei artiste originară de peste Prut. Beatrice (26 ani) şi Anastasia (19 ani) sunt pasionate de arta machiajului, de modă şi fac furori la şedinţele foto.

Femeile din familia Lazariuc sunt numai bune de urcat pe podium! Anastasia Lazariuc are o fiică superbă, pe Ileana, care i-a dăruit doi nepoţi din mariajul cu Ion Alexandru Ţiriac, dar şi fiul Andrei o face mândră. Băiatul artistei are două fete de reclamă. Beatrice (26 de ani) şi Anastasia sau Nasti, aşa cum o alintă apropiaţii, seamănă izbitor cu bunica lor celebră, dar şi cu mătuşa, fosta componetă a trupei „Trinity”.

ileana-si-nepoata-ei-anastasia

Recent, fosta soție a lui Ţiriac s-a lăudat cu nepota sa pe copntul ei de Instagram, unde a publicat imagini cu Anastasia, care s-a transformat spectaculos. Ea este pasionată de arta machiajului, iar pozele pe care le pune pe reţelele de socializare sunt o dovadă în acest sens. 

Nasti Lazariuc are 19 ani şi este o domnişoară cochetă

Nasti Lazariuc are 19 ani şi este o domnişoară cochetă

În 2013, Anastasia Lazariuc a apărut pe canapeaua emisiunii „Acces Direct” împreună cu cea de-a doua nepoată a sa: Anastasia. Din spusele bunicii, dragostea dintre ele a fost atât de mare în trecut, încât atunci când era mai mică, fata voia ca artista să stea numai cu ea.

captura_acces_direct

Era foarte geloasă pe copiii care-mi aduceau flori”, dezvăluia Anastasia Lazariuc.

Anastasia Lazariuc este şi bunica Beei. Beatrice Lazariuc, cea mai mare nepoată a sa, o tânără care îi seamănă izbitor solistei. Beatrice este pasionată de design, ba mai mult, îi dă lecțîi bunicii despre cum ar trebui să se îmbrace și ce ar putea să combine.

Beea Lazariuc îi oferă bunicii ei celebre lecţii de stil

Beea Lazariuc îi oferă bunicii ei celebre lecţii de stil

Ileana Lazariuc, fiica artistei, are doi copii cu Ion Alexandru Ţiriac, fiul magnatului român Ion Ţiriac: Alexandru (12 ani ) şi Nicholas Noah (10 ani).

nepoatele_anastasiei_lazariuc

click.ro


FEB 12, 2020 INAPOI LA ARHIVA


COMENTARII

SONDAJ SHOK

Cine este cel mai sexy model din Moldova?

View Results

Loading ... Loading ...