[ X ]
FRESH
Ce abdomen plat are Gwen Stefani (48)! E într-o vacanță în Oklahoma!
IMPRESII! Ludmila Apostol: „Vacanța s-a transformat într-o sărbătoare ...
Deja au fost ÎN VACANȚĂ, dar mai urmează una! Cezara: „Ne-am odihnit ...
VIDEOCLIP FIERBINTE! Formația „Lume” a lansat o piesă nouă DE VARĂ!

Toți au întors capul după ea! Jennifer Lawrence, cu un DECOLTEU IMPRESIONANT pe covorul roșu!

Dacă la BAFTA, cu o seară înainte, a optat pentru un outfit mai conservator, la premiera filmului său și-a luat revanșa! Jennifer Lawrence a pășit pe covorul roșu, în Washington, într-una dintre cele mai sexy și revelatoare rochii, scrie www.okmagazine.ro.

E una dintre cele mai promițătoare actrițe din generația tânără de la Hollywood. Este, însă, și una dintre cele mai frumoase și sexy femei din industria cinematografică. Și de asta ne-am convins, ieri seară, când Jennifer și-a făcut apariția, în Washington, la premiera celei mai recente pelicule ale sale, ”Red Sparrow”, în care joacă rolul unei spioane sexy de origine rusă.

Pentru o astfel de ocazie, Jen a optat pentru o rochie glam, dar foarte sexy, care i-a pus în evidență bustul generos și silueta silfidă. Cu un decolteu vast, actrița de 27 de ani a reușit să captiveze privirile tuturor celor din jur atunci când a pășit pe covorul roșu al evenimentului. Rochia aurie a fost semnată de casa de modă Christian Dior Couture, cea care a îmbrăcat-o pe tânără câștigătoare a unui premiu Oscar și cu alte ocazii. Jennifer Lawrence a trecut și printr-o transformare de hairstyle, apărând la acest eveniment cu o coafură nouă, șic, care i-a completat perfect look-ul.

 


FEB 20, 2018 INAPOI LA ARHIVA


COMENTARII

SONDAJ SHOK

Cine este cel mai sexy model din Moldova?

View Results

Loading ... Loading ...