[ X ]
[ X ]
FRESH
3 ANI DE CÂND S-A DESPĂRȚIT de Veaceslav Ceban! Aura: „Într-o clipă…viața ...
Kylie Jenner, cel mai tânăr miliardar din lume în topul Forbes
6 zodii predispuse să fie mincinoase patologice
Horoscop 10 aprilie 2020. Dragostea trece prin ziduri

Irina Loghin a împlinit 81 de ani. Dezvăluirile solistei despre bărbații celebri care au adorat-o

Irina Loghin putea concura lesne, în tinerețe, la un concurs de Miss, fiind de o frumusețe răpitoare. După cum era și firesc, mulți bărbați cu nume sonore i-au dat târcoale, printre ei numărându-se chiar și chipeșul Florin Piersic. Click! vă spune amănunte despre viața amoroasă a marei artiste, care azi, 19 februarie, a împlinit vârsta de 81 de ani.

Irina Loghin a împlinit azi, 19 februarie, vârsta de 81 de ani, însă continuă să arate impecabil cu ajutorul sportului și al tratamentelor cosmetice, majoritatea naturiste. Dacă e să dăm timpul înapoi, vă spunem că marea artistă de muzică populară făcea ravagii printre artiști, cu frumusețea ei. Până și Florin Piersic, mare Don Juan, la acea vreme, a fost îndrăgostit-lulea de artistă.

08-vedete-4-2-col_0

”Am văzut-o și am auzit-o pe scenă, într-un parc. Era o femeie care mi-a luat respirația. Cântecul ei și vocea puternică și tulburătoare m-au aruncat pentru câteva clipe înapoi, în Raiul copilăriei mele. Am întrebat pe cineva cine este țăranca asta româncă, ce nu mă lasă să trăiesc? Așa de tare îmi plăcea, că mi-ar fi plăcut să-mi fie și soție”, a mărturisit el, într-un interviu tv. Irina a povestit la postul Etno TV, în urmă cu doi ani,  despre alți doi bărbați care au plăcut-o: “S-a spus că m-am iubit cu Benone Sinulescu, însă am fost doar prieteni foarte buni. De altfel, pe soțul meu l-am cunoscut prin Benone. Ion Cernea a fost primul și unicul meu bărbat cu acte. Trebuie însă să recunosc că nu am fost îndrăgostită nebunește. Eram mai înaltă decât el, iar la nuntă, în biserică, pe Cernea l-am urcat pe o lădiță”. Dar și Ion Dolănescu i-a dat târcoale, în anii ei de debut. Regretatul artist o numea ”Regina”:

Ion Cernea şi Irina Loghin

Ion Cernea şi Irina Loghin

“Toata lumea zicea că noi doi suntem împreună, însă nu a fost așa. El era îndrăgostit de mine, mi-a scris două scrisori de dragoste pe care le am și acum într-o cutie unde păstrez amintirile. Când l-am cunoscut, era militar în termen și a venit la ansamblu îmbrăcat așa. După ce am devenit colegi îmi spunea “Regina”, a mai mărturisit Irina Loghin.

click.ro


FEB 19, 2020 INAPOI LA ARHIVA


COMENTARII

SONDAJ SHOK

Cine este cel mai sexy model din Moldova?

View Results

Loading ... Loading ...