[ X ]
FRESH
Kim Kardashian, dată în judecată pentru furtul unui logo
Președintele Dodon, de Ziua Mondială a ȘAHULUI: „Voi face tot posibilul ...
O zi plină de CADOURI ȘI SURPRIZE! Iuliana Beregoi, la 14 ani, a dat ...
Rita Ora, cu sânii goi pe Instagram. Fotografia le-a aprins imaginaţia ...

IUBIT cu 10 ani mai tânăr? Andreea Marin: „Da, sunt într-o relație”

După ce presa mondenă a tot speculat pe marginea noi sale relații, Andreea Marin a vorbit sincer despre acest subiect. Întrebată dacă are un nou iubit și dacă poate vorbi despre el, Andreea a spus: ”Cum ar fi să spun că nu, când toată lumea știe? Da, sunt într-o relație, dar s-o lăsăm așa.” Deși nu a vrut să vorbească foarte mult despre acest subiect, se pare că noul ei iubit este Adrian Ionuţ Brâncoveanu (32 de ani), diplomat de carieră, angajat în Ministerul Afacerilor Externe, fost consul în Tunisia și Libia, scrie www.unice.ro.

Deși a trecut deja prin trei divorțuri, Andreea Marin (42 de ani) spune că este în continuare deschisă noilor relații, deși este mai precaută acum. ”Eu voi trăi până în ultimul moment al vieții mele plenar. Îmi voi trăi viața pentru că nu mi-a fost dată să mă plâng de ea, ci mi-a fost dată să mă lupt pentru ea și s-o trăiesc atât de frumos pe cât îmi stă mie în putere.”

”N-aș putea să spun că în momentul acesta sunt cumva speriată de ceva. Dimpotrivă, am întâlnit un om bun, îl apreciez, plec cu sufletul deschis înainte și până la urmă trebuie să crezi în ceva ca să-i dai șansa de a fi frumos și de a se împlini”, a mai spus Andreea Marin pentru Vorbește Lumea.


OCT 26, 2017 INAPOI LA ARHIVA


COMENTARII

SONDAJ SHOK

Cine este cel mai sexy model din Moldova?

View Results

Loading ... Loading ...