[ X ]
[ X ]
[ X ]
FRESH
A suferit mult, dar GATA! Valeria Lungu: „Am ajuns la etapa când am ...
Urmează să devină MAMĂ? Aliona Moon: Părinții mei practic nu mai întreabă, ...
O teorie mai veche legată de asasinarea lui Lady Di a încins, din ...
Lidia Isac, de Ziua Copilului, a dezvăluit NUMELE FIULUI EI și a publicat ...

Jenna Dewan şi Steve Kazee au devenit părinţi. Primele imagini cu bebeluşul lor

Aşteptarea a luat sfârşit! Jenna Dewan şi Steve Kazee au devenit părinţi, bebeluşul lor a venit pe lume!

După aproximativ nouă luni, Jenna Dewan şi-a strâns la piept bebeluşul. Ea şi logodnicul Steve Kazee au devenit părinţi pe data de 6 martie. Au un băieţel perfect sănătos.

„Inimile noastre au explodat în eternitate şi dincolo de ea.❤️🌈❤️ Bine ai venit pe lume, îngeraş mic. Callum Michael Rebel Kazee 3/6/20”, a scris Jenna Dewan, alături de prima fotografie cu ea şi băieţelul ei.

Şi logodnicul actriţei, Steve Kazee, a publicat o imagine în care îşi ţine de mână băieţelul. „Într-o clipă, universul nostru s-a deschis larg şi nimic nu va mai fi la fel. Bine ai venit pe lume. Callum Michael Rebel Kazee 3/6/20.”

Jenna Dewan şi Steve Kazee s-au logodit înainte de a deveni părinţi

Mulţi credeau că Jenna Dewan va intra într-un con de umbră după divorţul de Channing Tatum. Iată că ea demonstrează contrariul, este fericită, este împlinită! După 9 ani de mariaj cu actorul, ea şi-a găsit fericirea în braţele lui Steve Kazee.

Jenna şi Steve au dat o petrecere chiar înainte ca bebeluşul lor să vină pe lume. Au participat apropiaţii, prietenii. Acolo, ea a avut parte de o surpriză de proporţii. El s-a aşezat în genunchi şi a cerut-o de soţie. Momentul a fost surprins pe cameră. Steve  i-a pus întrebarea iubitei sale însărcinate, în faţa tuturor persoanelor dragi din viaţa lor. Imediat a acceptat!

okmagazine.ro


MAR 11, 2020 INAPOI LA ARHIVA


COMENTARII

SONDAJ SHOK

Cine este cel mai sexy model din Moldova?

View Results

Loading ... Loading ...