[ X ]
[ X ]
FRESH
O prezentatoare TV – MĂMICĂ pentru prima dată! FOTO//
Colaborare MULT AȘTEPTATĂ! Irina Rimes și Carla's Dreams au lansat ...
Soţia premierului canadian Justin Trudeau anunță că s-a vindecat de ...
3 LUNI de Ama! Soția lui Sasha Lopez: „Ziua doarme cu un ochi deschis, ...

Jennifer Aniston, sexy în haine de piele! Noul pictorial al vedetei este unul interzis minorilor

Jennifer Aniston (51), una dintre cele mai apreciate vedete de la Hollywood, demonstrează încă o dată că frumuseţea nu are vârstă. Actriţa a pozat pentru coperta revistei Interview şi a renunţat complet la inhibiţii, dar şi la haine. Interviul oferit de aceasta, dar şi fotografiile sunt unele îndrăzneţe. Jennifer a vorbit cu sinceritate despre iubire şi experienţe bahice cu cea care a realizat articolul, nimeni alta decât actriţa Sandra Bullock.

Jennifer Aniston a afişat o atitudine plină de încredere şi un farmec greu de egalat în instantaneele realizate pentru ediţia din martie a publicaţiei Interview. A schimbat mai multe ţinute,iar hainele din piele şi cizmele lungi, peste genunchi au fost nelipsite. Imaginile înfăţisează o femeie sigură pe propriile forţe, conştientă de faptul că frumuseţea nu este exclusiv legată de un exterior atrăgător. Ajunsă la 51 de ani, Jennifer Aniston are un trup e invidiat, iar fotografiile realizate dovedesc că actriţa acordă deosebită atenţie siluetei care ar putea ar putea să stârnescă invidie în rândul tinerelor de 20 de ani.

untitled_334

Sandra Bullock a fost cea care i-a adresat vedetei o serie de întrebări mai mult sau mai puţin comode, ţinându-se departe de tentaţia de a a aborda subiectul relaţiei de prietenie pe care Aniston o are cu fostul soţ, Brad Pitt. Cele două au rememorat perioada în care au fost îndrăgostite de acelaşi bărbatul, carismaticul Tate Donovan şi şi-au aminit de un eveniment la care au participat şi au exagerat cu consumul de whisky. „Ne-am cunoscut prin intermediul fostului nostru iubit. Amândouă am avut o legătură cu acel om”, subliniază Sandra.

The Mexican Premiere

Jennifer a explicat care este motivul pentru care îşi păstrează sufletul deschis în faţa celor aflaţi în suferinţă. „Cred că acest lucru se datorează faptului că am crescut într-o familie destabilizată, în care nu mă simţeam în siguranţă, iar adulţii îşi adresau cuvinte urâte unul altuia. Nu am vrut niciodată să fiu aşa şi să procedez la fel. Nu mi-am dorit ca cineva să se simtă aşa cum m-am simţit eu atunci când eram copil. Presupun că trebuie să le mulţumesc părinţilor mei pentru lecţia pe care mi-au oferit-o”, au fost cuvintele actriţei, potrivit thesun.co.uk.

click.ro


FEB 12, 2020 INAPOI LA ARHIVA


COMENTARII

SONDAJ SHOK

Cine este cel mai sexy model din Moldova?

View Results

Loading ... Loading ...