[ X ]
[ X ]
[ X ]
FRESH
Oare despre ce au vorbit maestrul Eugen Doga cu Ion Ceban? Cei doi ...
Aurel Chirtoacă, despre CHIȘINĂU: "E orașul în care am putut să îmi ...
Chișinău e ORAȘUL SUFLETULUI EI! Stela Botez: „Oriunde aș pleca, îmi ...
ÎL IUBEȘTE! Ala Zasmenco: Pentru mine, Chișinău rămâne cel mai frumos ...

Jennifer Aniston, sexy în pantaloni de piele. A pozat alături de Michelle Obama și Ellen DeGeneres

A trecut ceva timp de când Jennifer Aniston a fost văzută în public ori la emisiuni. Zilele trecute, însă, fosta soție a lui Brad Pitt și-a făcut timp pentru a se prezenta în emisiunea bunei sale prietene, Ellen DeGeneres, scrie www.okmagazine.ro.

Jennifer Aniston (48) a avut o apariție surprinzătoare în cadrul emisiunii lui Ellen DeGeneres, zilele trecute. Actrița, care a nu a mai fost văzută în public de mult timp, a profitat de ocazie pentru a-i ura ”La mulți ani” fostei Prime-Doamne a Americii, Michelle Obama, care a împlinit pe 17 ianuarie vârsta de 54 de ani, și care era prezentă în emisiune pentru a acorda primul interviu de când a părăsit Casa Albă.

Cu această ocazie, Jen, Ellen și Michelle au realizat și câteva fotografii, care să le amintească de timpul petrecut împreună. În imaginea inedită, Jen apare purtând o pereche de pantaloni de piele neagră și o cămașă asortată, care-i dădeau o alură foarte sexy. La fel de prezentabilă era și Michelle Obama, care la 54 de ani arată impecabil. Soția lui Barack Obama a îmbrăcat o bluză albă Tom Ford, cu un umăr lăsat, și o pereche de pantaloni negri, cu talie înaltă, care-i puneau în evidență silueta ca trasă prin inel. Bineînțeles, simpatica Ellen purta un outfit stylish, atipic, care i-a venit mănușă.

Această emisiune va fi difuzată pe 1 și 2 februarie și va marca primul interviu acordat de Michelle Obama după ce a părăsit Casa Albă.


IAN 30, 2018 INAPOI LA ARHIVA


COMENTARII

SONDAJ SHOK

Cine este cel mai sexy model din Moldova?

View Results

Loading ... Loading ...