[ X ]
[ X ]
[ X ]
FRESH
„Meghan Markle nu suporta să fie numărul 2, după Kate Middleton!” ...
Sasha Lopez și Xenia Piciughin, LA MARE pe timp de COVID: Am fost ...
Diana Voevuțki – MEREU PE GRABĂ: Am trecut o fugă până la mama. Deja ...
Un local cu o istorie de peste 20 de ani S-A REDESCHIS în sectorul ...

Jennifer Lawrence, nuntă cu 150 de invitaţi în castelul bântuit

Toată floarea cea vestită a Hollywood-ului şi familiile celor doi miri au fost prezenţi, sâmbătă, la castelul Belcourt, din Newport, Rhode Island. Jennifer Lawrence a purtat o rochie Dior şi zona a fost protejată de peste 100 de bodyguarzi. Petrecerea a început la ora 17.00 şi s-a încheiat în zori.

Jennifer Lawrence şi Cooke Maroney au sosit la castelul bântuit Belcourt încă de vineri, cu un avion particular.

Mirele s-a ocupat personal de aranjamentele florale, i-a inspectat pe bucătari, în timp ce Jennifer a inspectat sala de petrecere şi camerele din conacul Belcourt unde urma să se consume noaptea nunţii şi să fie cazată familia.

Cei 150 de invitaţi au sosit la castel sâmbătă, aduşi în mai multe SUV-uri şi Mercedes Benz. La petrecere au fost Cameron Diaz şi soţul Benji Madden, Sienna Miller, Kris Jenner, Ashley Olsen, Nicole Ritchie şi prietena cea mai bună a miresei, cântăreaţa Adele.

Slujba a fost oficiată la castel în jurul orei 15.00 şi musafirii au început să sosească la petrecere, în haine de gală, la ora 17.00. Nunta a costat între 500.000 $ şi 720.000 $, dar Lawrence are o avere de 130 milioane $. Invitaţii au mâncat prăjituri din cartofi dulci, varză de Bruxelles cu ouă bătute, burtă afumată de porc cu mere murate şi cod în oţet.

La felul principal s-a mâncat peşte la grătar cu unt, condimente şi lămâie. La desert au fost aduse la mese budinci de ciocolată, mere îmbrăcate în caramel şi fel de fel de prăjituri umplute cu cremă de bourbon şi scorţişoară. A fost servită şampanie cu aromă de levănţică şi castravete, bourbon vechi de 12 ani şi diferite sortimente de gin şi tequila. Castelul dispune de 60 de camere, dar doar 48 dintre ele au fost ocupate.

click.ro


OCT 21, 2019 INAPOI LA ARHIVA


COMENTARII

SONDAJ SHOK

Ce îți dorești în această vară?

View Results

Loading ... Loading ...