[ X ]
FRESH
Știai că Cher și Tom Cruise au fost împreună? De ce s-au despărțit
Olga Manciu, despre MAMA DIN EA: „Uneori poate să nu mănânce, să nu ...
Are un INGREDIENT-MINUNE în casă! În fiecare dimineață, pe stomacul ...
Acum e una dintre cele mai apreciate și bănoase actrițe, dar în liceu ...

Jennifer Lawrence S-A DESPĂRȚIT de regizorul Darren Aronofsky, după un an de relație!

Actrița Jennifer Lawrence s-a despărțit de regizorul Darren Aronofsky după un an de relație discretă, scrie ETonline. Potrivit presei americane, cei doi s-au despărțit luna trecută, dar nu s-a aflat nimic până recent, scrie libertatea.ro.

Jennifer Lawrence, de 27 de ani, și Darren Aronofsky, de 48 de ani, formau un cuplu de aproximativ un an, când au lucrat împreună la filmul Mama! 2017, regizat e Aronofsky.

O sursă din anturajul celor doi a spus că despărțirea a fost una amiabilă și cei doi au decis să rămână prieteni. Un semn al acestui lucru fiind faptul că au apărut împreună în public la Governors Awards în Los Angeles pe 11 noiembrie, cu toate că erau despărțiți deja la acea oră.

Anul trecut presa scria că Jennifer Lawrence a declarat de multe ori că nu prea are noroc în dragoste și că era geloasă pe Charlize Theron, deoarece iubitul ei, Aronofsky îi făcea ochi dulci celebrei blonde.

De altfel, regizorul regizorul Darren Aronofsky este celebru pentru faptul că obișnuiește să aibă relații cu actrițele din rolurile principale din filmele regizate de el.

Cei doi și-au ținut mult timp secretă relația probabil din cauza diferenței uriașe de vârstă dintre ei de 21 de ani.

Ultima relație a actriței, câștigătoare a unui premiu Oscar, a fost cu artistul Coldplay, Chris Martin, de care s-a despărțit anul trecut, după doar patru luni de iubire. De atunci, aceasta a declarat în nenumărate rânduri că este singură și că nu are noroc în dragoste.


DEC 7, 2017 INAPOI LA ARHIVA


COMENTARII