[ X ]
[ X ]
FRESH
Marcel și Cornelia Ștefăneț, DESPRE EMIGRARE: „Aici chiar nu depinde ...
10 ținute care costă MAI PUȚIN DE 50 DE LEI fiecare! Jurnalistă: „Nu-mi ...
Lilu a povestit CUM A AJUNS SĂ LUCREZE „la Plahotniuc”: „Mi-am asumat ...
Andreea Bălan recunoaşte că nu mai formează un cuplu cu George Burcea. ...

Jennifer Lopez, detalii despre nuntă. La 50 de ani, face un anunț măreț!

Jennifer Lopez, logodită cu fostul spotriv Alex Rodriguez, își dorește ca la nunta ei, fiul său, Max, în vârstă de 11 ani, să fie cel care o conduce la altar.

Totuși, deși o nuntă va avea loc, nu se știe când va fi aceasta, nefiind încă stabilită o dată. Cel puțin așa susține vedeta.

Confruntată cu o declarație a lui Alex Rodriguez, care a spus recent că se vor căsători “undeva departe”, Jennifer a replicat: “Spune și el lucruri”.

Vorbim despre nuntă, dar nu avem încă planuri ferme… Vorbim despre multe locuri (în care am putea să ne căsătorim – n. red.), dar încă nu știm”, declarat actrița și cântăreața.

Alex, cu 6 ani mai tânăr decât Jennifer, a mai spus recent că va face un pas înapoi și o va lăsa pe Jennifer să ia deciziile importante cu privire la nuntă. “Când te gândești la planurile de nuntă și Jennifer este partenera ta, tot ce trebuie să faci e să dai mult din cap.

Nu știu care este locația, nu știu ce voi purta, nu știu când va fi. Doar voi apărea”, a spus Alex Rodriguez, menționând că ex-ii ambilor vor fi invitați.

La rândul său, Jennifer a făcut o mărturisire destul de neașteptată pentru o femeie de vârsta sa. Întrebată dacă vrea să aibă un copil cu Alex, vedeta a răspuns fătă nicio îndoială: ‘Daaa’.

Jennifer Lopez are deja doi copii, pe gemenii Max și Emme, rezultați din căsătoria cu cântărețul Marc Anthony, iar Alex are, de asemeni, două fetițe, din mariajul cu Cynthia Scurtis: Natasha, de 14 ani, și Ella, de 11 ani.

libertateapentrufemei.ro


SEP 16, 2019 INAPOI LA ARHIVA


COMENTARII

SONDAJ SHOK

Cine este cel mai sexy model din Moldova?

View Results

Loading ... Loading ...