[ X ]
[ X ]
[ X ]
FRESH
Izolarea i-a unit și mai mult pe Andra și Cătălin Măruță! Secretul ...
A avut o COPILĂRIE FERICITĂ! Oxana Barbu: „Păcat că generațiile de ...
Andrei Năstase – GÂNDURI, de Ziua Copilului: Ceea ce mă frământă este ...
Copilăria ei se asociază CU VERI CĂLDUROASE! Inga Ojog: „Îmi plăcea ...

Jennifer Lopez își amână nunta din cauza epidemiei. Când se mărită diva latino?

Jennifer Lopez, în vârstă de 50 de ani, își amână nunta cu fostul sportiv Alex Rodriguez, de 44 de ani. Ei planificaseră ca ceremonia să aibă loc în lunile următoare, dar epidemia i-a făcut să revină asupra planurilor și să amâne evenimentul pentru anul viitor.

J.Lo a recunoscut că din februarie lucrează cu o firmă organizatoare de nunți pentru evenimentul din vară, dar de curând a amânat orice planificare.

Jennifer Lopez, în vârstă de 50 de ani, a anunțat cu regret că nu crede că se mai mărită în cursul acestui an din cauza ”distanțării sociale impuse de epidemia de cronavirus”. Diva latino i-a spus acest lucru prietenei ei Ellen DeGeneres în timpul unui interviu realizat prin intermediul rețelelor de socializare. Cântăreața care are o avere de 400 de milioane de dolari a recunoscut că trebuie să se concentreze mai mult în aceste zile pe siguranța gemenilor Max și Emme, de 12 ani, împreună cu care stă în izolare la vila din Los Angeles, decât să se gândească la măritiș.

Jennifer Lopez a făcut anunțul marți în timpul unei discuții cu DeGeneres. ”Trebuie să recunosc că epidemia mă afectează destul de mult. Nu din punct de vedere profesional, pentru că voiam ca după concertul de la Super Bowl să îmi iau o vacanță prelungită, ci din punct de vedere profesional. Trebuie să recunosc că habar nu am dacă mai pot face planuri de viitor, un lucru este cert: nunta cu Alex va trebui amânată. Ar fi trebuit să se întâmple în următoarele luni și lucram intens la organizarea ei. Din cauza distanțării sociale impuse de COVID-19 nu mai poate avea loc. Am amânat pe o perioadă nedeterminată și credem că anul viitor vom putea să ne vedem visul cu ochii”, a spus J.Lo.

Cântăreața de 50 de ani se concentrează în prezent pe siguranța familiei și stă în izolare la vila ei din Los Angeles.

Jennifer Lopez and Alex Rodriguez attend the 2019 CFDA Fashion Awards
Jennifer Lopez pare să își fi găsit în sfârșit liniștea alături de Alex Rodriguez, care i-a cerut mâna cu un inel de diamante, în timpul vacanței din Bahamas. ”Jenny from the Block” a fost măritată cu Ojani Noa între 1997-1998, apoi s-a măritat cu dansatorul Cris Judd între 2001 și 2003 și cu Marc Anthony între 2004-2014. Ea s-a mai iubit cu P.Diddy, Ben Affleck, dansatorul Casper Smart și cu Drake.

click.ro


APR 8, 2020 INAPOI LA ARHIVA


COMENTARII

SONDAJ SHOK

Cine este cel mai sexy model din Moldova?

View Results

Loading ... Loading ...