[ X ]
[ X ]
FRESH
În vară ar fi marcat 1 AN DE IUBIRE CU UN BĂRBAT MISTERIOS… Olia ...
Katy Rain, despre ZIUA ÎNDRĂGOSTIȚILOR: „Trandafirii pe mine nu mă ...
Silvia Petrov – MAMĂ DE 4 LUNI: „Întotdeauna am crezut că maternitatea ...
Mama ei I-A CUNOSCUT ALESUL, abia înainte de nuntă! Lenunța Gheorghiță: ...

Jennifer Lopez și Maluma formează un cuplu pe platourile de filmare. Cei doi vor juca împreună într-o comedie

Jennifer Lopez și Maluma formează cel mai nou cuplu de la Hollywood, însă totul se petrece doar pe platourile de filmare. Cei doi artiști vor juca împreună în pelicula ”Marry Me”, o comedie romantică a cărei acţiune se petrece la New York, scrie unica.ro

Jennifer Lopez, în vârstă de 50 de ani, și Maluma, de doar 25 de ani, au făcut marele anunț pe rețelele de socializare, tot acolo unde și-au surpins fanii cu o interpretare de excepție a celebrei piese No me ames, piesă pe care artista o cânta împreună cu Marc Anthony, fostul său soț și bun prieten al lui Maluma.

De altfel, Maluma și Marc Anthony interpretează împreună remixul piesei Felices los 4, varianta salsa. Secvența face parte din concertul lui Maluma susținut aseară la New York, acolo unde JLO  a fost invitată de onoare.

Maluma și Jennifer Lopez își vor surpinde, însă, pe deplin fanii în momentul în care filmul ”Marry Me” va apărea pe marile ecrane. Deocamdată, cei doi au filmat doar primul episod.

Jennifer-Lopez-si-Maluma-2

Astfel, artistul columbian, Maluma, îl va interpreta pe Bastian, un rocker care îşi păreseşte iubita, personaj interpretat de Jennifer Lopez, cu puţin înainte de nuntă: „Este distractiv când artişti din genuri diferite se unesc şi contribuie la crearea a ceva special, autentic şi adevărat”, –  a scris Jennifer Lopez pe Instagram, acolo unde a postat și câteva fotografii de la filmări.

Comedia ”Marry Me”  se anunță a fi un real succes, atât datorită distribuției, cât și faptului că regizată de Kat Coiro, cea care a realizat serialele ”Shameless” şi ”Modern Family”.

 


Vezi această postare pe Instagram

O postare distribuită de Jennifer Lopez (@jlo) pe


OCT 9, 2019 INAPOI LA ARHIVA


COMENTARII

SONDAJ SHOK

Cine este cel mai sexy model din Moldova?

View Results

Loading ... Loading ...