[ X ]
FRESH
Arată bine, nu-i aşa? Iar secretul lui Katy Perry pentru prevenirea ...
Fără bilete și fără taxe de participare! Al IV-lea Festival internațional ...
Un ex-deputat liberal A MONTAT VIDEOCLIPUL fiicei sale! Uite ce a ...
Cum a ieșit Jennifer Lopez pe stradă! Fără pic de machiaj și cu prosopul ...

Jessie J, fotografie bizară în care apare goală alături de un bărbat. Ce spune Channing Tatum?

Ştim deja că artista Jessie J face un cuplu cu actorul din ”Magic Mike”, Channing Tatum. Ceea ce nu ştim este de ce Jessie J a postat o imagine în care apare goală, alături de alt bărbat. Dar şi de ce această imagine a ajuns în mediul online.

Se dă fotografia următoare, în care Jessie apare făcând duş, complet goală cum e firesc, în timp ce un mascul, pe nume Edoardo Ponce, pare să-şi facă nevoile. Un cadru cât se poate de atipic şi deloc flatant, pe care, însă, artista a decis să-l facă public.

De ce? Ei bine, pentru că ei i s-a apărut amuzantă şi pentru că, la rândul lui, Edoardo îi urase la mulţi ani postând această imagine pe Instagram. „Fotografia pe care Edoardo Ponce a postat-o de ziua mea. Fotografia asta spune totul despre prietenia noastră, iubitul meu secret”, a fost descrierea pe care Jessie J a avut-o în dreptul acestei fotografii.

Culmea e că Channing Tatum a fost printre primii care au comentat la această fotografie. ”Nu am cuvinte prin care să exprim cât de mult iubesc asta”, a scris el, nelăsând loc de interpretări.

 


Vezi această postare pe Instagram

O postare distribuită de J E S S I E . J (@jessiej) pe

okmagazine.ro


MAR 30, 2019 INAPOI LA ARHIVA


COMENTARII

SONDAJ SHOK

Cine este cel mai sexy model din Moldova?

View Results

Loading ... Loading ...