[ X ]
[ X ]
FRESH
Jennifer Lopez, fără extensii, perucă sau machiaj! La 50 de ani, diva ...
O NOUĂ PRACTICĂ la „Președintele Răspunde”! Igor Dodon: „Voi suna ...
FACE SPORT la greu și nu ratează vreo ocazie să se laude cu REZULTATUL! ...
Foarte slabă şi tonifiată. Kate Middleton a afişat o siluetă foarte ...

Jessie J, fotografie bizară în care apare goală alături de un bărbat. Ce spune Channing Tatum?

Ştim deja că artista Jessie J face un cuplu cu actorul din ”Magic Mike”, Channing Tatum. Ceea ce nu ştim este de ce Jessie J a postat o imagine în care apare goală, alături de alt bărbat. Dar şi de ce această imagine a ajuns în mediul online.

Se dă fotografia următoare, în care Jessie apare făcând duş, complet goală cum e firesc, în timp ce un mascul, pe nume Edoardo Ponce, pare să-şi facă nevoile. Un cadru cât se poate de atipic şi deloc flatant, pe care, însă, artista a decis să-l facă public.

De ce? Ei bine, pentru că ei i s-a apărut amuzantă şi pentru că, la rândul lui, Edoardo îi urase la mulţi ani postând această imagine pe Instagram. „Fotografia pe care Edoardo Ponce a postat-o de ziua mea. Fotografia asta spune totul despre prietenia noastră, iubitul meu secret”, a fost descrierea pe care Jessie J a avut-o în dreptul acestei fotografii.

Culmea e că Channing Tatum a fost printre primii care au comentat la această fotografie. ”Nu am cuvinte prin care să exprim cât de mult iubesc asta”, a scris el, nelăsând loc de interpretări.

 


Vezi această postare pe Instagram

O postare distribuită de J E S S I E . J (@jessiej) pe

okmagazine.ro


MAR 30, 2019 INAPOI LA ARHIVA


COMENTARII

SONDAJ SHOK

Cine este cel mai sexy model din Moldova?

View Results

Loading ... Loading ...