[ X ]
[ X ]
FRESH
Despărțiți, dar împreună. Alexandra Stan lucrează în continuare cu ...
CA O PUȘTOAICĂ! Tatiana Maxian – în costum de baie!
S-au pregătit FOARTE RESPONSABIL pentru conceperea copilului! Maggy ...
Adolescentul Barron Trump este schimbat complet la 13 ani, în cele ...

Jim Carrey are o nouă iubită, cu 22 de ani mai tânără! FOTO//

Jim Carrey are o nouă iubită, la câțiva ani după moartea Cathrionei White din 2015. Actorul și-a făcut apariția la Globurile de Aur, însoțit de noua sa parteneră, actrița Ginger Gonzaga, care este cu 22 de ani mai tânără ca el.

La trei ani de la tragedia care l-a trimis într-o adâncă depresie, Jim Carrey iubește din nou și a arătat cât este de fericit pe covorul roșu al galei Globurile de Aur 2019.

Carrey (56 ani) și Gongaza, în vârstă de 34 ani, și-au oficializat relația la ceremonia de decernare a Globurilor de Aur, unde au fost de nedespărțit. Actriţa este cunoscută pentru rolurile din serialele „I’m Dying Up Here”, „Grace & Frankie”, „Wrecked”, „Anger Management” şi „Kidding”.
De asemenea, a jucat și filme pentru marele ecran precum „Dean” din 2016 și „Ted” din 2012. Jim și Ginger s-au cunoscut pe platourile de filmare ale peliculei ”Kidding”, iar diferența de vârstă dintre ei nu pare să fie un impediment în calea relației lor.

InStyle and Warner Bros. Pictures Golden Globe Party - Los Angeles

Jim Carrey, acuzat de moartea fostei iubite Jim Carrey a avut o relație tumultoasă cu Cathriona White care a fost găsită decedată în apartamentul ei din Los Angeles, în anul 2015. Tânăra a murit din cauza unei supradoze de droguri și medicamente. Actorul a fost acuzat de familia Cathrionei că a ucis-o pe frumoasa brunetă prin comportamentul său, care a împins-o spre suicid.

În timpul procesului, mama lui White a declarat că Jim Carrey a introdus-o pe fiica sa într-o lume plină de droguri, alcool și prostituate. După trei ani, în 2018, starul de la Hollywood a fost găsit nevinovat la toate capetele de acuzație. Atunci, actorul a afirmat că familia Cathrionei vor să îl stoarcă de bani și să se răzbune pe el pentru decesul acesteia. În toată acestă perioadă, Carrey s-a luptat și cu o depresie profundă, actorul preferând să se mențină departe de lumina reflectoarelor și să petreacă mai mult timp cu el însuși.

Jim Carrey și Cathriona White în mai 2015

Jim Carrey și Cathriona White în mai 2015

unica.ro


IAN 11, 2019 INAPOI LA ARHIVA


COMENTARII

SONDAJ SHOK

Cine este cel mai sexy model din Moldova?

View Results

Loading ... Loading ...