[ X ]
[ X ]
FRESH
Viaţa cântăreţei Amy Winehouse va fi povestită într-un film
Și-a împlinit POFTA DE CIREȘE! Aura: „Am mâncat pe saturate. Am luat ...
"Bine, cânți... Dar cu ce te ocupi serios?" Interpretă: Abia acum ...
Adevăratul motiv pentru care designerul Karl Lagerfeld purta mereu ...

Julia Roberts, splendidă la 52 de ani! A atras toate privirile la British Fashion Awards

Au trecut aproape 30 de ani de la celebrul film „Pretty Woman” („Frumușica” n.r), dar Julia Roberts (52 de ani) este la fel de fermecătoarel! Actrița a atras toate privirile, pe covorul roșu de la British Fashion Awards, luni seară (2 decembrie).

Julia Roberts a ales să poarte o salopetă neagră și strălucitoare, cu un decolteu timid. Superba actrița și-a aranjat părul în bucle lejere și a avut un machiaj natural. Starul a pășit pe covorul roșu de la Biritsh Fashion Awards alături de Giorgio Armani, cel care i-a creat ținuta splendită pe care a purtat-o la evenimentul de la Royal Albert Hall. Julia Roberta a fost o lecție de eleganță, pe lângă multele ținute bizare care s-au perindat la British Fashion Awards.

Fashion Awards at Royal Albert Hall, London.

La plecare, fotografii au surprins-o pe Julia Roberts într-o ipostază în care se regăsește orice femeie: cu pantofii toc în mână. Degajată, purtând ochelari de vedere de această dată, actrița a mers desculță până la mașină.

*EXCLUSIVE* Julia Roberts walks barefooted out of British Fashion Awards 2019 held at Royal Albert Hall in London

„Frumușica” Julia Roberts pare că a descoperit fântâna tineriții. Mama a trei copii, Hazel, Phinnaeus și Henry, actrița și-a păstrat silueta din tinerețe, dar și trăsăturile care au furat inima tuturor în filmele care au transformat-o în actriță de clasa A la Hollywood. În luna octombrie, a împlinit 52 de ani, însă nu își arată deloc vârsta, deși nu și-a modificat trăsăturile feței cu operații estetice. Julia Roberts a fost aleasă de cinci ori „cea mai frumoasă femeie din lume”, iar atunci când nu a ieșit pe primul loc, a fost tot timpul în top.

click.ro


DEC 3, 2019 INAPOI LA ARHIVA


COMENTARII

SONDAJ SHOK

Cine este cel mai sexy model din Moldova?

View Results

Loading ... Loading ...