[ X ]
FRESH
Kim Kardashian şi o pereche de pantaloni cu efect oribil asupra posteriorului
Interpreta Veronika Stolli a dedicat UN MONOLOG „sufletelor tuturor ...
Cristina Gheiceanu, despre VERGETURILE în sarcină: „Eram sigură că ...
Jennifer Lopez îşi tratează iubitul ca pe un rege după ce a primit ...

Justin Bieber a făcut o nouă cucerire? A fost surprins cu o blondă focoasă în fața unui club

Ciorba reîncălzită nu mai are același gust, iar Justin Bieber și Selena Gomez au sesizat asta de curând. Cele două vedete s-au despărțit la începutul lunii martie, iar acum Bieber pare că se consolează în brațele unei alte femei.

Starul pop în vârstă de 24 de ani nu pierde timpul în ceea ce privește viața sentimentală, iar cele mai noi fotografii surprinse de paparazzi par să confirme că Bieber a făcut o nouă cucerire. Cântărețul a fost surprins marți seara în fața unui club alături de o gașcă de prieteni și de o blondă focoasă. Era singura fată din grup și părea că se disrează de minune alături de Bieb și de amicii lui.

Justin s-a îmbrăcat cool, ca de fiecare dată, într-o pereche de pantaloni sport albi, cu o jachetă din denim și cu o șapcă bleu ciel pe cap, un look ștrengăresc pentru superstarul cuceritor. Chiar dacă a fost înconjurat de prieteni, tânăra atrăgătoare s-a făcut repede remarcată printre prezențele masculine. Nu și-a ascuns entuziasmul în timp ce cobora dintr-un SUV negru, îmbrăcată și ea casual, la fel ca Bieber. Ce-i drept, blona semăna izbitor de mult cu una dintre fostele iubite ale cântărețului, mai exact cu Sofia Richie, pe vremea când aceasta era blondă. Se pare că mai devreme în aceeași zi blonda a fost văzută sosind acasă la Bieber, iar câteva ore mai târziu au mers împreună la club.


MAR 22, 2018 INAPOI LA ARHIVA


COMENTARII

SONDAJ SHOK

Cine este cel mai sexy model din Moldova?

View Results

Loading ... Loading ...