[ X ]
[ X ]
[ X ]
FRESH
Se gândește să apeleze LA ESTETICIAN! Antrenoare de fitness: „Ce e ...
Viața personală – DEPARTE DE PUBLIC! Felicia Sîrbu: „Mi-am învățat ...
Are grijă de siluetă și bine face! CÂT DE SEXY e Natalia Platon! FOTO//
Cu gândul la vacanță… Prezentatoare TV – ÎN BIKINI MINUSCULI: „Până ...

Justin Bieber a spart 1,3 milioane $ la nuntă. Numai florile au costat 300.000 $

Nu s-a uitat la bani! Cântăreţul Justin Bieber a “spart” 1,3 milioane $ ca să-şi facă o nuntă de pomină cu fotomodelul Hailey Baldwin. Ei s-au cununat civil în secret în urmă cu un an, la New York, scrie click.ro

Justin Bieber (25 de ani) şi Hailey Baldwin (22 de ani) şi-au spus “da”, luni, 30 septembrie, la apusul soarelui, în capela romantică Somerset din statul Carolina de Sud. Petrecerea, la care au participat 70 de invitaţi, a avut loc la Wilson Ballroom din resortul pitoresc de cinci stele Montage Palmetto Bluff.

justin_si_hailey_bieber_0

Justin Bieber şi Hailey au avut o nuntă ca în poveşti

Numai florile pentru marele eveniment au costat 300.000 $. Pentru cazare, Bieber a trebuit să plătească 114.500 $. La masă, nuntaşii, între care s-au numărat celebrităţi, cum ar fi Kris, Kendall şi Kylie Jenner şi cântăreţul Usher, s-au înfruptat cu tot felul de delicatese, între care stridii, şi au băut şampanie Moet&Chandon Imperial din sticle personalizate. S-a pus pe masă câte o sticlă de fiecare persoană, la preţul de 44,95 $, sticla, ceea ce înseamnă un total de 3.500 $, pentru şampanie.

În afară de băutură, pentru petrecere Bieber a plătit 8.550 $. Iar pentru masa de a doua zi, pe care a asigurat-o oaspeţilor, cântăreţul a trebuit să mai achite încă 6.840 $. Şi pentru transport Justin Bieber a trebuit să plătească o groază de bani. 135.000 $ l-a costat numai avionul privat care l-a adus din California în Carolina de Sud şi înapoi. De asemenea, ca să ajungă cu oaspeţii la capelă, artistul a închiriat 10 ambarcaţiuni, care au costat 2.500 $, şi trei autocare, la preţul de 3.780 $.

Bieber a trebuit să mai plătească cel puţin 400.000 $ pentru transportul hainelor, al echipamentelor şi al altor accesorii. Hainele de nuntă au costat 124.000 $.

Hailey a purtat o rochie de mireasă scurtă, marca Vivienne Westwood, şi pantofi Jimmy Choo. În total, costurile nunţii s-au ridicat la suma uriaşă de 1.324.890 $. Însă la averea lui Justin Bieber de 285 milioane $, nu a fost greu de achitat.


OCT 4, 2019 INAPOI LA ARHIVA


COMENTARII

SONDAJ SHOK

Ce îți dorești în această vară?

View Results

Loading ... Loading ...