[ X ]
[ X ]
FRESH
Brian May a suferit un atac de cord. Chitaristul formaţiei Queen a ...
Aura Revenco, despre O ÎNTÂMPLARE PLINĂ DE EMOȚII: Tatăl îmi umple ...
Trei moldoveni talentați și-au unit eforturile! Au lansat UN VIDEOCLIP ...
Andreea Bălan și George Burcea, motivele reale ale divorțului! Ce ...

Şocant! Justin Bieber despre Selena Gomez: ”Am iubit-o, o iubesc, dar...”

Sătul să tot audă acuze despre relaţia lui ”falsă” cu Hailey, Justin Bieber s-a lansat într-o serie de afirmaţii pe reţelele de socializare, menite să lămurească situaţia. Apoi, şi-a rugat fanii să distribuie acel mesaj pe cât mai multe conturi.

Artistul în vârstă de 25 de ani a mărturisit, pe Instagram, care e situaţia lui amoroasă cu Hailey, dar şi ce sentimente mai are faţă de fosta lui, Selena Gomez. Sătul să fie acuzat că nu are sentimente reale faţă de soţia lui şi că s-a căsătorit cu ea doar pentru a-i face în ciudă Selenei, Justin Bieber a dat cărţile pe faţă.

Oricine crede asta are mintea unui băieţel de 10 ani, căci o persoană care gândeşte logic nu ar gândi aşa. Am iubit-o cu adevărat şi o iubesc pe Selena, dar sunt îndrăgostit lulea de soţia mea şi ea e cel mai bun lucru care mi s-a întâmplat vreodată. Încetaţi să-i trimiteţi mesaje lui Hailey, cum că ”ea e mai bună decât tine”, ori ”el se-ntoarce mereu la Selena”, căci n-aveţi idee cum e mai bine pentru mine. Hailey e soţia mea şi punct.”, a fost reacţia artistului pe reţelele de socializare.

okmagazine.ro


MAR 27, 2019 INAPOI LA ARHIVA


COMENTARII

SONDAJ SHOK

Cine este cel mai sexy model din Moldova?

View Results

Loading ... Loading ...