[ X ]
[ X ]
FRESH
Ruby nu a mai ieșit din casă de aproape o lună. „Ne-am dus destul ...
Lili Lozan STĂ ACASĂ de 20 de zile: „Când văd „romanticii” prin parc ...
Poliția de Frontieră A DAT START UNUI CONCURS pentru copiii angajaților: ...
Regele Thailandei s-a izolat alături de 20 de femei într-un hotel ...

Justin Bieber este în depresie şi are nevoie de tratament! A amânat din nou nunta cu Hailey Baldwin

În ultimii ani, viaţa lui Justin Bieber părea că a pornit pe un drum ascendent, mai ales că formează un cuplu fericit cu Hailey Baldwin şi că a avut multe piese care au cucerit întreaga lume, însă lucrurile nu sunt tocmai roz pentru celebrul artist.

Potrivit jurnaliştilor din SUA, Justin Bieber ar fi în depresie şi le-ar fi cerut ajutor specialiştilor, iar din această cauză a amânat din nou nunta cu Hailey Baldwin, care iniţial trebuia să aibă loc în această primăvară. Din câte se pare, artistul canadian are probleme din cauza faptului că a devenit faimos când era destul de mic, iar acest lucru i-a afectat sănătatea mentală.

Cantitatea imensă de faimă l-a schimbat complet. Justin pare doborât şi obosit. Trece printr-o perioadă grea. Nu are nimic de-a face cu Hailey. Este foarte fericit că e căsătorit cu ea. Altele sunt problemele cu care se confruntă la nivel mental.Toată lumea care este în jurul îl ajută şi este sub tratament. Este convins că se va simţi mai bine în curând“, au spus prietenii lui Justin Bieber, pentru revista People.

Într-un interviu acordat recent celor de la Vogue, Justin Bieber a dezvăluit chiar el că are probleme, afirmând că, din cauza celebrităţii a devenit arogant şi încrezut, dar că acum realizează că a făcut multe lucruri pe care nu ar fi trebui să le facă şi de care îi este ruşine acum.

okmagazine.ro


FEB 14, 2019 INAPOI LA ARHIVA


COMENTARII

SONDAJ SHOK

Cine este cel mai sexy model din Moldova?

View Results

Loading ... Loading ...