[ X ]
FRESH
Iată cine creează rochia de mireasă a lui Meghan Markle. Lista scurtă ...
Model – în ROCHIE de MIREASĂ: „Chiar nu credeam că arăt așa de dulce”FOTO//
Patru vedete autohtone S-AU PUS PE SLĂBIT! Află CINE luptă cu KILOGRAMELE ...
Un interpret a atins MAJORATUL și a dat MARE PETRECERE!FOTO//

Justin Bieber și Selena Gomez s-au despărțit A PATRA OARĂ din cauza...

După ce au apărut atât de îndrăgostiți cu câteva săptămâni în urmă, la nunta tatălui cântărețului, cele mai recente zvonuri susțin că cei doi artiști s-ar fi separat. Iar asta ar fi a patra despărțire a celor doi, după alte trei din trecut, scrie www.okmagazine.ro.

Se pare că decizia ar fi luat-o Selena (25), ca urmare a opoziției familiei sale la adresa lui Justin (24).

Ei bine, o sursă apropiată cuplului a dezvăluit următoarele pentru revista Us Weekly : „Selena și Justin au decis să ia o pauză în special din cauza mamei Selenei și a faptului că aceasta nu este de acord cu relația. Dacă familia lui Justin o iubește pe Selena, familia Selenei nu are încredere în Justin. Selena a încercat să-i convingă pe ai ei că Justin s-a schimbat, dar ei nu sunt convinși, momentan.”

De fapt, cea care nu-l are la suflet pe Justin este mama Selenei, Mandy Teefey, care l-a caracterizat pe acesta, în trecut, ca fiind odios.

Se pare că aceasta este îngrijorată că fiica ei ar putea fi rănită din nou de cântărețul canadian. Și, într-adevăr, când a fost întrebată recent de reporteri despre relația cu iubitul fiicei sale, Mandy a răspuns că nu a mai vorbit cu aceasta de mulți ani.

Selena Gomez și Justin Bieber au început să iasă împreună din 2009 și, de atunci, s-au tot împăcat și despărțit, tot încercând să dea șanse unei iubiri care, de-acum, chiar pare imposibilă.

 


MAR 19, 2018 INAPOI LA ARHIVA


COMENTARII