[ X ]
FRESH
Palatul Kensington a publicat felicitările de Crăciun. Kate și William ...
„Șlagărul Cântecului Popular”, la cea de-a doua ediție! DETALII!
„Vedetele Instagramului” își scot HAINELE ÎN VÂNZARE, în scop caritabil! ...
De un an jumătate PIESA așteaptă să fie lansată! Gloria Gorceag și ...

Justin Bieber și Selena Gomez s-au despărțit A PATRA OARĂ din cauza...

După ce au apărut atât de îndrăgostiți cu câteva săptămâni în urmă, la nunta tatălui cântărețului, cele mai recente zvonuri susțin că cei doi artiști s-ar fi separat. Iar asta ar fi a patra despărțire a celor doi, după alte trei din trecut, scrie www.okmagazine.ro.

Se pare că decizia ar fi luat-o Selena (25), ca urmare a opoziției familiei sale la adresa lui Justin (24).

Ei bine, o sursă apropiată cuplului a dezvăluit următoarele pentru revista Us Weekly : „Selena și Justin au decis să ia o pauză în special din cauza mamei Selenei și a faptului că aceasta nu este de acord cu relația. Dacă familia lui Justin o iubește pe Selena, familia Selenei nu are încredere în Justin. Selena a încercat să-i convingă pe ai ei că Justin s-a schimbat, dar ei nu sunt convinși, momentan.”

De fapt, cea care nu-l are la suflet pe Justin este mama Selenei, Mandy Teefey, care l-a caracterizat pe acesta, în trecut, ca fiind odios.

Se pare că aceasta este îngrijorată că fiica ei ar putea fi rănită din nou de cântărețul canadian. Și, într-adevăr, când a fost întrebată recent de reporteri despre relația cu iubitul fiicei sale, Mandy a răspuns că nu a mai vorbit cu aceasta de mulți ani.

Selena Gomez și Justin Bieber au început să iasă împreună din 2009 și, de atunci, s-au tot împăcat și despărțit, tot încercând să dea șanse unei iubiri care, de-acum, chiar pare imposibilă.

 


MAR 19, 2018 INAPOI LA ARHIVA


COMENTARII

SONDAJ SHOK

Cine este cel mai sexy model din Moldova?

View Results

Loading ... Loading ...