[ X ]
FRESH
După 35 de ani, tot împreună! Arnold Schwarzenegger şi Linda Hamilton, ...
Va susține un CONCERT GRANDIOS la Chișinău! Irina Rimes a anunțat ...
DoReDoS a primit O SUPER PROPUNERE de la Filip Kirkorov: „Suntem în ...
Tany Vander – ÎN COSTUM DE BAIE! Și-a etalat silicoanele în toată ...

Kate Hudson a născut. Ce nume a ales pentru fetiţa ei?

Aşteptarea a luat sfârşit pentru Kate Hudson şi partenerul ei de viaţă, Danny Fujikawa. Fetiţa lor a venit pe lume, marţi, şi e perfect sănătoasă!

Familia actriţei Kate Hudson s-a întregit! Acum, Kate Hudson are şi o fetiţă, provenită din relaţia cu actualul partener de viaţă, Danny Fujikawa. Micuţa a venit pe lume, marţi, într-un spital de top din Los Angeles, unde mama sa a fost internată cu puţine ore înainte de naştere.

Cea care a făcut fericitul anunţ a fost chiar actriţa, care a făcut public, cu această ocazie, şi numele micuţei, Roni Rose. ”Am ales să o numim pe fiica noastră Rani (se pronunţă Ronnie) după bunicul ei, Ron Fujikawa. Ron a fost un om special, care ne lipseşte tuturor. S-o numim după el este o adevărată onoare”, a scris Kate pe Instagram.

micuta

Amintim că actriţa mai are alţi doi copii, cu doi bărbaţi diferiţi. Ea e mama lui Ryder (14), provenit din relaţia cu Chris Robinson, şi lui Bingham (7), rezultat din idila cu Matt Bellamy. Roni Rose este, însă, primul copil pentru Danny Fujikawa.

kate-hudson

okmagazine.ro


OCT 4, 2018 INAPOI LA ARHIVA


COMENTARII

SONDAJ SHOK

Cine este cel mai sexy model din Moldova?

View Results

Loading ... Loading ...