[ X ]
FRESH
Meghan Markle o sfidează din nou pe regină. Decizia care a înfuriat ...
MEZINUL familiei a împlinit 3 anișori! Irina Kovalsky: „Sunt sigură ...
Are 22 de ani și 48 de kilograme! Olivia Manoli – CEA MAI SEXY FEMEIE, ...
Carla’s Dreams și MANELE – credeai că e IMPOSIBIL? Nu, nu e – uite ...

Kate Hudson a născut. Ce nume a ales pentru fetiţa ei?

Aşteptarea a luat sfârşit pentru Kate Hudson şi partenerul ei de viaţă, Danny Fujikawa. Fetiţa lor a venit pe lume, marţi, şi e perfect sănătoasă!

Familia actriţei Kate Hudson s-a întregit! Acum, Kate Hudson are şi o fetiţă, provenită din relaţia cu actualul partener de viaţă, Danny Fujikawa. Micuţa a venit pe lume, marţi, într-un spital de top din Los Angeles, unde mama sa a fost internată cu puţine ore înainte de naştere.

Cea care a făcut fericitul anunţ a fost chiar actriţa, care a făcut public, cu această ocazie, şi numele micuţei, Roni Rose. ”Am ales să o numim pe fiica noastră Rani (se pronunţă Ronnie) după bunicul ei, Ron Fujikawa. Ron a fost un om special, care ne lipseşte tuturor. S-o numim după el este o adevărată onoare”, a scris Kate pe Instagram.

micuta

Amintim că actriţa mai are alţi doi copii, cu doi bărbaţi diferiţi. Ea e mama lui Ryder (14), provenit din relaţia cu Chris Robinson, şi lui Bingham (7), rezultat din idila cu Matt Bellamy. Roni Rose este, însă, primul copil pentru Danny Fujikawa.

kate-hudson

okmagazine.ro


OCT 4, 2018 INAPOI LA ARHIVA


COMENTARII

SONDAJ SHOK

Cine este cel mai sexy model din Moldova?

View Results

Loading ... Loading ...