[ X ]
[ X ]
FRESH
Natalia Barbu a lansat NOUL VIDEOCLIP: „Piesa asta cumva m-a conectat ...
NUNTA DE HÂRTIE! Dana Markitan, despre căsătoria cu Radu Zaplitnîi: ...
Există VIAȚĂ DUPĂ DIVORȚ! Katy Rain: „Este cineva”
FIICA lui Igor Cuciuc a lansat O PIESĂ SOLO, nu în stil etno! Producătorul: ...

Kate în roşu şi Meghan în navy. Duelul fashion de la slujba tradiţională de Crăciun

Ca în fiecare an, familia regală britanică a apărut în tablou complet pe domeniul regal de la Sandringham, acolo unde membrii casei britanice au participat la slujba tradiţională de Crăciun.

Şi tot ca de obicei, aceasta se ţine la biserica St Mary’s Magdalene din Norfolk, iar membrii familiei regale pot fi văzuţi de curioşi în timp ce se îndreaptă către acest lăcaş de cult.

Ca de obicei, toţi ochii au fost pe cele două cupluri tinere, şi anume Ducii de Cambridge şi Ducii de Sussex, care au făcut plimbarea spre biserică în acelaşi rând.

Ocazie cu care Kate Middleton şi Meghan Markle au fost eroinele unui duel fashion de Crăciun, prima alegând o haină cu tăietură clasică, de un roşu aprins, în timp ce a doua a mers pe o ţinută navy, cu mantou şi rochie midi, la care a asortat o pereche de cizme din piele.

Meghan, care este însărcinată cu primul ei copil, a ales o tăietură mai lejeră a hainelor. În schimb, chipul ei arată mai fresh şi mai strălucitor ca niciodată.

La slujba de Crăciun au participat, evident, şi seniorii regali precum Prinţul Charles şi, bineînţeles, Regina Elisabeta şi soţul ei, Prinţul Philip.

okmagazine.ro


DEC 26, 2018 INAPOI LA ARHIVA


COMENTARII

SONDAJ SHOK

Cine este cel mai sexy model din Moldova?

View Results

Loading ... Loading ...