[ X ]
FRESH
Violonista Rusanda Panfili VA ÎNCÂNTA la Festivalul DescOPERĂ: „Vioara ...
O scriitoare din Moldova, stabilită în Franța, A CÂȘTIGAT Premiul ...
Viața după Parlament E ALTFEL! Cât de SCHIMBAT E Constantin Țuțu! ...
GATA CU TELEVIZIUNEA! Doina Danielean: „Trebuie să recunosc, o să-mi ...

Kate Middleton a topit kilogramele acumulate pe timpul sarcinii. Iat-o la prima îndatorire regală comună cu soţul ei

Acum că a încheiat concediu de maternitate, Ducesa de Cambridge s-a reîntors la îndatoririle regale. Astăzi, a avut loc prima apariţie publică alături de soţul ei, după ce l-a adus pe lume pe Prinţul Louis.

În luna aprilie a acestui an, Kate Middleton l-a adus pe lume pe micuţul Louis, cel de-al treilea copil al Prinţului William al Marii Britanii. De atunci, Ducesa a avut apariţii limitate în public, însă asta se va schimba în perioada următoare.

Kate a încheiat concediul de maternitate, aşadar simpatizanţilor regali vor avea ocazia s-o vadă foarte des în public. Săptămâna aceasta, de exemplu, a participat la Global Ministerial Mental Health Summit, dar o vom vedea şi vineri, la nunta Prinţesei Eugenie.

Revenind la evenimentul de astăzi, Kate a avut prima apariţie comună alături de soţul ei de când a născut a treia oară. Pentru o astfel de ocazie, Ducesa de Cambridge a reciclat o rochie lila, pe care a mai purtat-o de nenumărate ori.

Semnată de designerul  Emilia Wickstead, unul dintre preferaţii ei, rochia a pus în evidenţă silueta silfidă şi evident slăbită. Pesemne, Kate şi-a recuperat deja silueta de dinainte de sarcină şi a revenit la numărul de kilograme obişnuit. Iată mai multe fotografii de la apariţia ei! (foto galerie)

okmagazine.ro


OCT 9, 2018 INAPOI LA ARHIVA


COMENTARII

SONDAJ SHOK

Cine este cel mai sexy model din Moldova?

View Results

Loading ... Loading ...