[ X ]
[ X ]
[ X ]
FRESH
(INTERVIU) Natalia CIOBANU: „Sunt foarte spontană și mă simt frustrată ...
3 ANI de la lansarea proiectului musical Ethno Republic: „Un proiect ...
Aura, despre DESPĂRȚIRE și O NOUĂ IUBIRE: „Mi-am revenit definitiv. ...
Primul horoscop complet pentru 2020. Săgetătorii îşi găsesc jumătatea ...

Kate Middleton, cadou emoționant pentru Prințul William

Kate Middleton și copiii ei au lucrat un an la cadoul pe care i l-au făcut Prințului William de ziua de naștere a acestuia. Ducesa de Cambridge și cei trei copii ai cuplului au pregătit cu multă iubire cadoul pentru William, care a împlinit 37 de ani pe data de 21 iunie, scrie unica.ro.

O sursă regală a dezvăluit pentru The Sun că Prințul a primit un album plin cu fotografii de familie și poze făcute acasă din partea lui Kate, George, Charlotte și Louis. Se pare că ducesa a păstrat cadoul acasă la sora sa, Pippa, astfel încât William să nu afle nimic despre planul lor secret.

„Kate și copiii au făcut un album imens cu picturile, desenele copiilor, precum și cu colaje și printuri”, a spus sursa citată.

„Acesta (n.r. albumul) reflectă ce au făcut ei în ultimul an”, a mai spus aceasta. Albumul are tema „Și au fost trei”, o modalitate de a marca primul an al Prințului Louis în familie.

„Ai putea spune că este o reamintire pentru William despre ceea ce contează cu adevărat. A fost făcut cu foarte mare grijă”, a precizat sursa.

Prințul William a sărbătorit în privat, alături de familie și prieteni.

FWRO


IUN 24, 2019 INAPOI LA ARHIVA


COMENTARII

SONDAJ SHOK

Cine este cel mai sexy model din Moldova?

View Results

Loading ... Loading ...