[ X ]
FRESH
Un model din Moldova – la UN SHOW TV din România, unde ÎȘI CAUTĂ PERECHEA: ...
Antonia, complet goală pe plajă!
3 zodii care nu se gândesc la bani. Nativii care îşi pun pasiunea ...
Horoscop 19 iulie 2019. Devotament, înţelegere şi o surpriză uriaşă ...

Kate Middleton & Meghan Markle. Ce nu le lipseşte niciodată din maşină celor două ducese?

Sunt mai tot timpul pe drum, îndeplinindu-şi responsabilităţile regale în orice colţ de lume, iar confortul lor, în călătoriile oficiale sau personale, este esenţial. La ce apelează Ducesa de Cambridge şi Ducesa de Sussex pentru a-şi menţine starea de bine chiar şi atunci când sunt în deplasare?

Din 2011, de când a devenit soţia Prinţului William, Kate Middleton a bifat numeroase vizite oficiale, motiv pentru care şi-a petrecut multe ore în maşină, pe drum. Iar, când călătoria se încheie şi ducesa ajunge la destinaţie, Kate trebuie să arate ca scoasă din cutie înainte de-a se întâlni cu mulţimile de oameni care o aşteptau. Şi atunci cum reuşeşte să-şi păstreze confortul şi prospeţimea după un drum cu maşina de câteva ore bune?

during an official visit to Poland and Germany on July 20, 2017 in Heidelberg, Germany.

Ei bine, soţia Prinţului William nu pleacă niciodată la drum fără cutia ei Tupperware, în care îşi pune câteva gustări, în caz că i se face foame pe drum.

La rândul ei, Meghan Markle nici ea n-a stat degeaba de când a devenit membră a familiei regale britanice. Astfel, din 19 mai, de când i-a jurat lui Harry dragoste eternă în faţa altarului, ea a fost prezentă la mai mult de 10 evenimente oficiale.

Meghan nu iese nici ea din palat până nu se asigură că are tot ce-i trebuie în maşina cu care călătoreşte. Ea se asigură că are la ea câte o sticlă de apă minerală şi una de apă plată Hildon, pentru a nu risca deshidratarea. Nu e neapărat produsul ei preferat, cât mai ales furnizorul de apă al familiei regale britanice de ani de zile, calitatea produsului fiind verificată şi asigurată constant.

Prince Harry Marries Ms. Meghan Markle - Windsor Castle

Dar, în ceea ce priveşte alţi membri ai familiei regale britanice, ei ce-şi iau cu ei în timpul călătoriilor pe patru roţi? Se pare că Regina Elisabeta a II-a cere să aibă la drum tot timpul o pătură disponibilă, astfel încât monarhul de 92 de ani să nu sufere nicio secundă de frig.

Mai mult, obiceiul de a sta în maşină cu o păturică pe genunchi îl are, mai nou, şi Kate, care a putut fi văzută cu un pled albastru pe picioare când a mers, însoţită de Regină ce-i drept, la biserica Crathie, luna trecută.

The Royal Family Attend Easter Service At St George's Chapel, Windsor

okmagazine.ro


SEP 13, 2018 INAPOI LA ARHIVA


COMENTARII

SONDAJ SHOK

Cine este cel mai sexy model din Moldova?

View Results

Loading ... Loading ...