[ X ]
[ X ]
FRESH
Demi Moore: "Am făcut sex în trei şi îmi pare rău!"
SE ÎMPACĂ viața profesională cu cea personală? Vera Năstăsiu: Nu prea. ...
Are 4 copii ȘI MAI VREA! Ilie Maxian: „Îmi mai doresc o fetiță”
A spus CÂTE MII DE EURO costă rochia ei de mireasă! Tany Vander: „E ...

Kate Middleton s-a „sacrificat” pentru a se mărita cu Prințul William

Unii din prietenii ducesei de Cambridge consideră că aceasta a dat la schimb „aventura” pentru „siguranță” când și-a luat un angajament față de Familia Regală.

Morton a vorbit în cartea sa, „William și Catherine”, despre cum Kate a fost nevoită să renunțe la independență în momentul în care s-a împăcat cu William, după scurta lor despărțire.

A existat, oricum, o singură victimă în cadrul acestei reuniuni romantice: Kate însăși”, a scris autorul, citat de The Mirror.

Andrew Morton susține că unii dintre prietenii ducesei s-au gândit că „a renunțat la independență pentru confort și la aventură pentru siguranță”.

În timpul perioadei cât au fost despărțiți, în anul 2007, Kate se pregătea pentru un concurs de curse de bărci. Dar a renunțat în ultima clipă, când cei doi au reluat legătura.

Potrivit biografului, prietenii lui Kate au fost ușurați când cuplul regal s-a despărțit. Totuși, ei au decis să își refacă relația, iar în 2011 s-au căsătorit. De atunci, William și Kate au împreună opt ani de căsnicie și trei copii.

unica.ro


MAI 31, 2019 INAPOI LA ARHIVA


COMENTARII

SONDAJ SHOK

Cine este cel mai sexy model din Moldova?

View Results

Loading ... Loading ...